Målet er å gjøre norsk musikk i alt sitt mangfold mer synlig for publikum. «Norsk forening for komponister og tekstforfattere», NOPA, gir derfor støtte til konserter som bruker norsk musikk, og Risikoret har mottatt slik konsertstøtte!

Risikoret, «koret du synger i på eget ansvar», inviterer til konsert i Bibliotekets aula, torsdag 28. mars hvor vi utelukkende synger musikk av norske komponister.

Cathrine Iversen kommer

Denne gang har vi med oss vår lokale stjernesolist Cathrine Iren Iversen på scenen. Hun har siden 2010 vært vokalist i Secret Garden, og turnert verden over med dem. Hun har i tillegg vært med i Melodi Grand Prix, Beat for beat, Allsang på grensen, Artistgallaen og Desembertoner. Denne våren kommer Secret Gardens neste album, som inneholder Cathrines første originalinnspilling av sangen «Sunshine».

Men, vi har også på denne konserten med oss Lars Martin Torp på bass, Andreas Losiewicz på perkusjon og Jon-Erik Gretland på gitar.

40 sangere

Denne miksen tror vi blir veldig bra, og vi gleder oss stort. Risikoret består i dag av rundt 40 sangere, ledet av vår svært inspirerende og kompetente dirigent Henrik Brusevold. Han har også arrangert mange av sangene koret fremfører. Det publikum blant annet vil få høre denne kvelden er: «Halvveis rundt jorden», «Å kunne æ skrive», «På’an igjen» og «Tigergutt». Så da sier vi vel at du kommer på konserten da. Ikke sant?