Fredag ledet han sine teater-elever i FBUT til finale i Norske Talenter på TV2. I disse dager har han regi og spiller i tillegg rollen som den praktiske altmulig-mannen «Olrik» i Kulturværste sin oppsetning.

I ensemblet rundt ham stiller flere av de unge aktørene som akkurat har vært i ilden på TV2. Lundberg var rimelig stolt da talentene gikk videre. Men i teaterbransjen er det sjelden tid til å hvile på laurbærene. Klokken 09.00 dagen etter startet innspurten med Askepott.

Ole-Hermann Gudim Lundberg

Regissør i Kulturværste

– Ikke noe problem å ha det hektisk, når en surfer på en positiv bølge, sier veteranen som nå legger siste hånd på verket i kulissene på Blå Grotte.

Med seg på scenen har han teater-nestoren Nils Ole Oftebro som spiller en litt overivrig forteller. I øvrige roller er blant annet Anniken B. Lundberg som «Askepott» og Aina B. Gundersen som den onde stemoren. Totalt et ensemble på 45 aktører.

Premieren er altså fredag 22. november. Det spilles kun fire forestillinger til søndag 24. Og allerede mandag starter innspurten til den direktesendte finalen i Norske Talenter som direktesendes fredag 13. desember.

– Ingen grunn til å være overtroisk selv om TV2-finalen er på fredag 13., sier Lundberg, før han spytter bak venstre skulder og slår tre ganger i bordet!

Les også

Talentene skaper teatermagi i Fredrikstad