(Sarpsborg Arbeiderblad): På bildet som Berg Eriksen publiserte fredag i forrige uke, har hun på seg en gjennomsiktig topp der brystene vises.

I kommentarfeltet under bildet har det kommet en rekke reaksjoner der folk reagerer sterkt på bildet.

Høy temperatur

Ifølge TV 2, som først omtalte saken, peker flere på at dette krasjer med familieidyllen hun ellers fyller sine sosiale medier-kanaler med. Andre mener det er et rop om oppmerksomhet.

Både på Instagram, Facebook og den anonyme delingsappen Jodel har det vært høy temperatur etter at bildet ble delt fredag, skriver God Kveld Norge.

«Du er ei flott dame med mange gode innlegg, men dette er lavmål selv om det er gjort et forsøk på at det skal se bra ut».

«Jeg digger deg vanligvis og enhver får ha sin mening, men dette ble lite classy».

«Synes ikke denne posten er i din liga. Classy og stilig til vanlig, men dette ble skivebom».

«Utrolig kleint bilde, for jeg skjønner ikke hvem målgruppen hennes er med slike bilder og familieidyll ellers».

«Dette er bare trist».

Får støtte

Ifølge God Kveld Norge, er dette bare et utvalg av mengden negative reaksjoner som nå fyller Berg Eriksens kommentarfelt.

Men ikke alle reagerer negativt til Caroline Berg Eriksens bilde. .

Ifølge TV 2 synes flere folk overreagerer med den massive mengden negative kommentarer, og roser henne for at hun våger og viser kropp.

Blant de som viser sin støtte i kommentarfeltet, er Harlem Alexander (35), samboer med kjendisstylist Jan Thomas (56), influenser Sofie Nilsen (27) og tidligere Bloggerne-profil Anne Brith Davidsen (47), skriver kanalen.

I tillegg er det flere som påpeker at det de reagerer mest på, er hvordan folk oppfører seg i kommentarfeltet, står det videre.

– Jeg synes det er drøyt

PR- og kommunikasjonsrådgiver Hans-Petter Nygård-Hansen synes Berg Eriksen får unødvendig mye tyn.

– Det ser ikke ut som det går så dårlig om dagen, særlig ikke når man ser på hva som er levert inn av regnskap, sier han til God kveld Norge.

– Jeg synes det er drøyt at det skal bli så mange reaksjoner på at hun har på seg en BH der brystvortene er synlige. Hvis det å kunne se antydning til brystvorter er nok til å få kommentarfeltet til å rase, da bruker man tiden sin på ting som ikke er så viktig, sier han videre.

God Kveld Norge har ikke lykkes å få en kommentar fra Caroline Berg Eriksen om saken.

SA har foreløpig heller ikke fått svar på vår henvendelse.

Etter publiseringen av TV 2s og SAs artikkel valgte Caroline Berg Eriksen å lukke Instagram-profilen for offentligheten. Kontoen er dermed gjort privat.

Bildene er fortsatt tilgjengelig for allmennheten på Berg Eriksens åpne Facebook-profil.

Flyttet i 2016

Berg Eriksen har i mange år vært en av Norges aller mest leste bloggere, og har også gjort det til et meget lukrativt levebrød.

Caroline Berg Eriksen og hennes mann kjøpte hus i Sarpsborg i 2016, og driver nå bloggvirksomheten fra Sarpsborg.