Nå som Pride-måneden nærmer seg og vi ikke kan feire disse dagene med store fysiske samlinger, så er det ekstra viktig å fortsatt kjempe for like rettigheter for alle og at Pride fortsatt skal være synlig i byen vår.

Juni som er Pride-måned pleier å feires med fulle gater i Oslo, men nå som vi må feire digitalt, må vi jo heller gjøre det beste ut av det og fortsatt sørge for at viktigheten av denne tiden kommer frem, så lenge man fortsatt kan bli dømt til døden ett sted i verden for å være seg selv, vil det fortsatt være viktig med Pride-feiringer verden rundt.

Selv i 2020 i Norge så er det fortsatt mye hat mot det å være annerledes, så da gjelder det å fortsatt kjempe for at alle mennesker skal ha like rettigheter uansett hvem de forelsker seg i for det skulle virkelig ikke ha spilt noen rolle i dagens samfunn.

Jeg gikk i min første Pride-parade i Oslo i 2016 og den følelsen er noe av det beste jeg har opplevd, fra følelsen av å være inkludert til å føle den kjærligheten som man kunne se i gatene mens musikken ble spilt i bakgrunnen og folk var seg selv.

Jeg ble veldig glad da jeg i januar ble valgt til styremedlem for Fredrikstad Pride for å kunne være med å gjøre en forskjell og kjempe for et enda bedre Fredrikstad.