Hva vil egentlig Høyre med Fredrikstad - konkret?

– Vi kommer ikke til å hoppe på Høyres forslag i hytt og pine, skriver Ottesen. På bildet rådmann Nina Tangnæs Grønvold som er øverste ansvarlige for de råd partiet lytter til. Foto: Erik Hagen

– Vi kommer ikke til å hoppe på Høyres forslag i hytt og pine, skriver Ottesen. På bildet rådmann Nina Tangnæs Grønvold som er øverste ansvarlige for de råd partiet lytter til. Foto: Erik Hagen

Av

Nok en gang er Fredrikstad Høyre ute og kritiserer Arbeiderpartiet. Nok en gang uten å fortelle hva Høyre mener. Det er en kjent strategi, og jeg tror ikke det er uten grunn. De ønsker ikke å fortelle om hva Fredrikstad Høyre mener. Det virker i alle fall sånn.

DEL

LeserbrevDet påstås at de overtok et konkursbo da de sikret seg flertall i perioden 2007-2011. Det er ikke riktig og står klart og tydelig i årsrapporten fra 2007. Det stod mange titalls millioner på fond. Penger de blåste av for å finansiere kutt i eiendomsskatten. De kuttet i inntektene, men evnet ikke å kutte i utgiftene. Det er dårlig økonomisk politikk. Det gikk fram til fondene var tomme. Resten kan leses i årsrapportene fra den tiden.

Det er riktig at det var utfordringer på førsten av 2000-tallet, men vi hadde evne og vilje til å gjøre noe med det. Det skjedde ikke i perioden 2007-2011, og velgerne ga klar beskjed i kommunevalget 2011.

Fredrikstad kommune gikk med overskudd i 2006 og 2007. Underskudd fra tidligere år var nedbetalt, og vi gikk ut av robek i juli 2007.

Forresten er det interessant å høre at Høyre er så i mot eiendomsskatten. Hvorfor bruker Høyre eiendomsskatt i sine budsjetter da ?

Jeg kan love en ting – vi kommer ikke til å hoppe på Høyres forslag i hytt og pine. Nei, det handler ikke om at de kommer fra Høyre. De forslagene vi stemmer for, og skal stemme for i framtiden skal være kvalitetssikrede forslag.

Registrer også at Truls Velgaard ikke selv svarer på innlegg der han møter kritikk eller utfordres på politikk. Er det også en av Høyres valgkampstrategier ?

Nok en gang: Hva vil egentlig Høyre med Fredrikstad - konkret ?

Les tidligere debattinnlegg her:

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags