Var voldelig mot kjæresten på byen – ble anmeldt

Mannen i midten av 20-årene var beruset og oppførte seg dårlig mot kjæresten og truet politiet. Det endte med anmeldelse og opphold i arresten.

DEL

Det var 02.36 natt til lørdag at den berusede mannen i midten av 20-årene ble arrestert og anmeldt for å ha vært voldelig mot kjæresten og dessuten truet politipatruljen da de ankom. Det skal ifølge politiloggen ikke være skade på personer.

Klokken 02.40 ble en mann, også han i midten av 20-årene forsøkt bortvist fra sentrum, noe han nektet. Videre nektet han å oppgi personalia, forulempet og truet politiet. Han ble innbragt til arresten og anmeldt for forholdene.

Tidligere på kvelden, klokken 23.55 meldte en ordensvakt om problemer med to gjester på et utested i Gamlebyen. De to gjestene var beruset og aggressive,men de to mennene i 20-årsalderen stakk fra stedet før politiet ankom.

Politiet operasjonssentral melder ellers om god stemning i sentrum med normalt antall mennesker en fredag kveld i desember. I løpet av fredagskvelden var det fire bortvisninger i tillegg til de to anmeldelsene for vold og trusler.


Artikkeltags

Kommentarer til denne saken