Flere fyllekjørere tatt natt til påskeaften

Artikkelen er over 4 år gammel

Politiet melder om en forholdsvis rolig langfredag på jobb.

DEL

- Forholdsvis rolig natt, men mange meldinger om støy, høy musikk og bråk fra privatadresser i hele distriktet, skriver politiet på Twitter grytidig lørdag morgen.

Litt har det likevel vært å gjøre for politiet, spesielt på veien. Klokken 00:30 ble en mann i 50-årene anmeldt for å ha kjørt bil i påvirket tilstand, i tillegg til at han heller ikke har gyldig førerkort. Rett før klokken tre i ble en mann i 30-årene anmeldt for kjøring i påvirket tilstand, han hadde heller ikke fører kort, og kjøretøyet var uregistrert. Dette skjedde i Sarpsborg.

Det meldes om få hendelser fra Fredrikstad, men 00.20 ble en mann i 20-årene satt inn i drukkenskapsarresten etter kranglete oppførsel i sentrum. Rundt klokken tre i Råde ble to menn pågrepet, de hadde truet en annen person til å levere fra seg eiendeler.

I Moss ble det forøvrig også meldt om to hendelser med vold i hjemmet. 00:25 ble en mann pågrepet etter å ha utøvd vold mot et annet familiemedlem i Moss, mens 02:50 ble en mann i 20-årene pågrepet etter voldelig opptreden ovenfor sin samboer.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken