– Vi har hatt en forholdsvis stille og fredelig natt. Det begynner å bli kaldt ute vet du, så nå håper vi på en stille periode frem til julebordsesongen trår til, sier operasjonsleder i politiet, Paul Horne til FB lørdag morgen.

Politiloggen vitner også om en rolig natt, spesielt her i Fredrikstad. Tidligere på kvelden fredag ville en full båtfører ha Kråkerøybrua åpnet, men etter det blir det lenge stille.

En patrulje på Torp kom over en ung sjåfør på Sarpsborgveien rundt klokken 01.00. De stoppet 16-åringen, som var ute og kjørte lettmotorsykkel.

– Da patruljen stanset denne karen på Torp, viste det seg at han ikke hadde gyldig førerkort. Vi tok kontakt med foreldrene, som kom og hentet den unge mannen, sier Horne.

16-åringen ble anmeldt for kjøring med lett MC uten gyldig førerkort.

Klokka 02.30 måtte politiet trå til mot en mann i 20-årene som ikke klarte å oppføre seg på byen. Han skal ha startet å slåss med andre gjester på et utested, og havnet dermed i fyllearresten.

Mannen ble anmeldt for ordensforstyrrelse.

Gikk løs på politibil

I Sarpsborg har det også vært noen småepisoder i natt.

En mann i 20-årene gikk av alle ting løs på en politibil, ved å rive av vindusviskerne.

 

På Twitter skiver politiet at mannen blir anmeldt for skadeverk på politibil – og at han blir avhørt. Hendelsen skjedde i St. Maries gate i sentrum.

I gågata i Sarpsborg ble to menn i 20- og 30-åra bortvist fra sentrum etter å ha vært kranglete og ufine rundt klokka 01.30.

Flere bortvist i Moss

Politiet i Moss har hatt flere hendelser å ta hånd om. Først fant de en overstadig beruset person utenfor rådhuset, som ble overlatt til helsevesenet rundt klokken 21.

Litt over klokka 01.00 ble en mann i 40-årene bortvist fra sentrum i samme by etter å ha oppført seg kranglete, og en kar i 20-årene ble anmeldt for besittelse av narkotiske tabletter.

En time senere ble ytterligere en mann i 20-årene bortvist fra sentrum, etter å ha laget bråk nede ved kanalbrua.