Branntilløp i en tørketrommel og ei sprukket leppe i Halden blant hendelsene natt til 18. mai

HANG MED LEPPA: Politiet bortviste seks-syv ungdommer fra Halden sentrum, hvorav den ene hadde et kutt i leppa.

HANG MED LEPPA: Politiet bortviste seks-syv ungdommer fra Halden sentrum, hvorav den ene hadde et kutt i leppa. Foto:

Til tross for at mange feststemte innbygger fortsatte 17. mai-feiringen ut over natten, melder politiet om en relativt rolig natt.

DEL

Operasjonsleder, Kari Monsen, forteller at ordensmakten i Fredrikstad, Sarpsborg og Halden fikk et nattskift uten for mye dramatikk, selv om årets nasjonaldag falt på en fredag.

Fredrikstad

Halv ett ble to menn i 20-årene bortvist fra Fredrikstad sentrum etter kranglete oppførsel. Litt senere ble en mann, også han i 20-årene, innbragt for fyll.

På Lisleby så politiet seg nødt til å avbryte en fest ved ved tre-tiden, etter først å ha gitt deltagerne beskjed om å dempe seg.

Sarpsborg

I Sarpsborg foregikk det meste i sentrum. Først ble en kar i 50-årene bortvist, før 10 ampre ungdommer ble roet ned. Dette skjedde litt før klokken to på natten. En time senere fulgte ikke en mann i 40-årene politiets pålegg om å fjerne seg fra sentrum, og ble derfror innbragt.

Halden

Rett etter midnatt fikk politiet melding om bråk i sentrum. Det viste seg å være gruff mellom seks-syv ungdommer, hvorav den ene hadde et kutt i leppa. Hanekyllingene ble bortvist uten at politiet så seg nødt til å opprette sak.

En time senere rykket nødetatene ut på et branntilløp. En tørketrommel hadde tatt fyr på badet, men brannen ble raskt slukket med et pulverapparat. Ingen personer kom til skade.

Artikkeltags