Politiet måtte stanse ungdomsfest på Gressvik

En ungdomsfest på Gressvik kom ut av kontroll fredag kveld, og politiet måtte avslutte festen, der 100-150 ungdommer deltok.

DEL

En ungdomsfest på Gressvik, vold i nære relasjoner ved sentrum og en ruset mann som skar opp bildekk i sentrum er blant politiets oppdrag natt til lørdag. Her er nattens politilogg:

Klokken 20.00: Politiet sjekker ut en fest for russ 2021 på et lokale på Gressvik. Det er rolig på stedet da politiet er der. Det blir ikke solgt ikke alkohol på stedet. Senere på kvelden kommer det flere meldinger fra stedet med klager på mye bilkjøring, fyll og forsøpling. Politiet ankommer og ser at festen er ute av kontroll. Patruljen avslutter festen. Politiet blir på stedet til lokalet er tømt for de cirka 100–150 festdeltagerne.

Klokken 21.00: En 28 år gammel mann stanses av en politipatrulje på Rolvsøy. Han har ikke gyldig førerkort og anmeldes for dette.

Klokken 22.50: En 23 år gammel kvinne blir kontrollert på et utested i sentrum. Det blir funnet cirka 18 gram marihuana og tre ecstasytabletter på henne. Kvinnen blir anmeldt for forholdet.

Klokken 23.00: Politiet rykker ut til en adresse i nærheten av sentrum i forbindelse med bråk mellom en mann i slutten av 30-årene og en kvinne i begynnelsen av 30-årene. Kvinnen skal ha blitt utsatt for vold fra sin tidligere kjæreste. Patruljen fikk en forklaring fra kvinnen. Hun ble deretter kjørt til legevakten for sjekk. Mannen ble pågrepet og kjørt arrest.

Klokken 23.15: Politiet kontrollerer en bil i sentrum. Patruljen finner til sammen ti gram marihuana og ett gram kokain. Tre personer i alderen 21–22 år blir anmeldt for forholdet.

Klokken 01.55: En politipatrulje kommer over to personer i 16–17 årsalderen utenfor et utested. En av disse er i besittelse av en kniv og blir anmeldt for forholdet.

Klokken 03.00: En politipatrulje kommer over en 23 år gammel mann som gjør skadeverk på en bil utenfor et utested i sentrum. Han har stukket hull på tre dekk like før politiet kom. Mannen, som fremstår ruset, blir pågrepet for forholdet.

Martin Fjeld, avsnittsleder for patruljeavsnittet ved Fredrikstad politistasjon opplyser at politiets inntrykk er at det var lite folk i sentrum natt til lørdag, men at jevnt med oppdrag utenfor sentrum gjorde at politiets patruljer hadde nok å gjøre hele natten.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken