Gå til sidens hovedinnhold

Politiet: Mange i god julestemning på byen, men åtte ble bortvist

Artikkelen er over 1 år gammel

Mannen var ilagt forbud mot å oppholde seg i sentrum i helgene, men klarte ikke å holde seg unna. Her er nattens politilogg!

Siste lørdag før jul er det gjerne mange som tar seg en tur på byen. Så også denne helgen. Politiet forteller om mye folk i byen og generelt god stemning i sentrum og på byens utesteder.

– Men det var mange oppdrag for politiet og åtte personer ble bortvist fra sentrum i løpet av natten, opplyser Martin Fjeld, politiførstebetjent og avsnittsleder ved patruljeseksjonen Fredrikstad.

Her er nattens politiogg:

Kl. 21.30: Politiet får melding om en hjemme alene-fest på Gressvik som har gått over styr og rykker ut for å hjelpe beboeren.

Kl. 22.20: Politiet får melding om husbråk mellom samboere. Det dreier seg om en krangel mellom to berusede samboere og det er gjensidige beskyldninger om vold fra partene. En patrulje blir sendt til stedet og opptar forklaring fra partene. Den mannlige parten pågripes og kjøres arrest.

Kl. 23.45: En mann (22) opptrår truende og filmer mot vakter på et utested. Politiet bortviser mannen fra sentrum.

Kl. 00.25: En kranglete gjest på et utested nekter å høre på ordensvaktene. En politipatrulje ankommer stedet og bortviser ham fra stedet.

Kl. 00.30: En mann (20) lager kvalme utenfor et utested. Han bortvises fra sentrum fram til søndag morgen.

Kl. 00.45: En mann (22) er full og kranglete i sentrum. Han treffer på politiet og bortvises fra sentrum fram til klokken 08.00 søndag morgen.

Kl. 01.00: En mann som krangler med vakter og politi utenfor et utested blir bortvist fra sentrum. Nekter å etterkomme pålegget. Han velger heller å bli stående og krangle med patruljen. Blir dermed innbrakt til arrest og anmeldt. Han ble illagt forelegg på kr 16 500,-

Kl. 01.10: En mann (27) roper skjellsord til en politipatrulje i sentrum idet han passerer dem. Mannen blir anmeldt for forulemping og bortvist fra sentrum fram til klokken 08.00 søndag morgen.

Kl. 03.00: En beruset kvinne plager folk i sentrum ved å krangle med vilkårlige åersoner. Hun blir bortvist fram til klokken 08.00.

Kl. 03.10: Politiet treffer på en mann (35) som er illagt forbud mot å oppholde seg i sentrum i helgene i sentrum. Han blir pågrepet og kjørt til arrest. Han anmeldes for å ha brutt oppholdsforbudet.

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 06:15.