11 pågrepet etter etterlysning

Artikkelen er over 1 år gammel

Politiet ba denne uken om publikums hjelp til å få stanset en bande som mistenkes å stå bak flere tyverier både i Telemark, Agder og Vestfold. Nå er 11 personer pågrepet.

DEL

(Telen) - De siste dagene har det vært flere tyverier fra hjemmene til eldre personer, først i Agder, så i Telemark og nå sist i Hof, Holmestrand og Sande i Vestfold, skrev Politiet i Telemark på Facebook mandag og ba der om innbyggerne sin hjelp, for tyvene beveger seg raskt fra sted til sted - og det er umulig å si hvor de vil dukke opp neste gang.

Politiet ba om tips rundt tre tyskregistrerte biler som var observert i forbindelse med tyveriene - og etterlysningen spredte seg raskt i medier og på sosiale medier. Og politiet fikk tips.

Allerede tirsdag formiddag hadde politiet pågrepet 11 personer som mistenkes for innbruddene. Politiet mener at alle de pågrepne er rumenere.

Sju av dem ble pågrepet i Oslo, de øvrige fire ble tatt ved Hamar.

"Politiet jobber nå videre med etterforskingen, og det planlegges avhør av de pågrepne og etter hvert fremstilling for varetektsfengsling. Pågripelsen kunne finne sted som resultat av tips fra publikum, politiets etterforsking knyttet opp mot de aktuelle bilene, og politisamarbeid på tvers av flere politidistikter." opplyser politiet.

Dette var de tre etterlyste bilene:

1) DUHF 1214 – mørk Mercedes
2) DOWC 1745 – mørk Ford Fiesta
3) DOKB 1179 – ukjent type

Artikkeltags