Over hele fylket har folk barket sammen og oppført seg kranglete natt til søndag, og politiet har hatt nok å ta seg av.

Til legevakt

I Fredrikstad ble en mann i natt sendt til legevakt med en mulig knekt nese etter en voldshendelse på en privat fest på Rolvsøy. En mann i 20-årene er pågrepet i forbindelse med hendelsen.

Utover dette har folk i Fredrikstad vært de mest kranglete i fylket. Fem personer har blitt bortvist fra sentrum etter å ha oppført seg kranglete og aggressive, og to personer har blitt tatt med til arresten. Den ene ble anmeldt for ordensforstyrrelse etter ikke å ha etterkommet pålegg fra politiet, mens den andre i utgangspunktet ble bortvist fra sentrum. Han ville ikke fjerne seg, og endte opp med å starte en slåsskamp. Mannen som er i 19 år gammel blir anmeldt etter hendelsen.

Fyll og bråk

I de øvrige byene er det også helgefylla som har preget politiets arbeidsoppgaver i natt. I Moss er en mann i 20-årene innbrakt til drukkenskapsarresten. Han anmeldes for ordensforstyrrelser.

I Halden ble to menn i 20-årene i løpet av natten bortvist fra sentrum etter å ha vist kranglete og aggressiv oppførsel. Den ene av mennene skal ikke ha etterkommet pålegget om å forlate sentrum, og det blir opprettet sak.

I Sarpsborg er en mann anmeldt etter å ikke ha etterkommet et pålegg fra politiet. Mannen, som er i 40-årene, har fått sove av seg rusen i politiets drukkenskapsarrest, og blir i tillegg anmeldt.

En bortvist fra festival

I Råde har det vært fest i helga. Fredag og lørdag har Råde Parkfestival gått av stabelen, og lørdag var det de voksne som skulle få feste fra seg. De fleste klarte å oppføre seg, men en mann i 20-årene ble i løpet av natten bortvist fra festivalområdet på grunn av ordensforstyrrelser.

Utover dette var det god stemning, og du kan lese alt om festivalen i vårt direktestudio.