Politiet jaktet etterlyst mann - fortsatt ikke funnet

SØKER: Politiet er med flere enheter i områdene rundt Borgen skole og Kalabanen på leting etter en mann i 30-årene torsdag ettermiddag..

SØKER: Politiet er med flere enheter i områdene rundt Borgen skole og Kalabanen på leting etter en mann i 30-årene torsdag ettermiddag.. Foto:

Politiet satte inn store ressurser i søket etter en etterlyst mann i 30-årene torsdag ettermiddag. Rett før klokken 20 i kveld er mannen fortsatt ikke funnet.

DEL

(Sarpsborg Arbeiderblad) Meldingen kom fra operasjonssentralen i Øst politidistrikt på Ski klokken 13.18.

– Vi leter etter en mann i 30-årene som er iført marineblå boblejakke og grå joggebukse, lød den første meldingen fra operasjonslederen.

Bilder: Politiet i aksjon på Klavestadhaugen.

Skal ikke være farlig

Mannen hadde rømt fra en framstilling og skal ifølge politiet, ikke være farlig. Ordensmakten oppfordret folk til å ringe politiet ved observasjon av vedkommende.

– Vi er fortsatt i området og leter. Han er etterlyst, fortalte operasjonsleder Finn Håvard Aas i Øst politidistrikt, til Sarpsborg Arbeiderblad ved 15-tiden torsdag.

Rett før klokken 20 var mannen fortsatt ikke funnet.

- Vi ser etter ham fortsatt, og har søkt med hund på noen steder etter å ha fått tips om hvor mannen befant seg, men uten at det har gitt noe resultat. Vi leter selvfølgelig fortsatt, men er ikke ute med så store styrker som tidligere i dag, sa Aas til SA torsdag kveld.

Han understreker nok en gang at mannen ikke vurderes som farlig på noen måte.

Helikopter

Politiet søkt i områdene rundt Borgen skole og Borg videregående skole. Politiet har dessuten benyttet seg av helikopter i søket etter mannen som fortsatt er sporløst forsvunnet.

Klokken 13.54 gjorde flere politipatruljer søk i Nedre Langgate på Klavestadhaugen. Det meldte SAs-fotograf på stedet.

HELIKOPTER: Politiet har satt inn store ressurser i jakten på en savnet mann i 30-årene. Torsdag ettermiddag var politihelikopteret i sving over Klavestadhaugen.

HELIKOPTER: Politiet har satt inn store ressurser i jakten på en savnet mann i 30-årene. Torsdag ettermiddag var politihelikopteret i sving over Klavestadhaugen.

Artikkeltags