Gå til sidens hovedinnhold

Fjell er ute av poker-NM: – Jeg har aldri spilt bedre

Artikkelen er over 5 år gammel

Jan-Erik Fjell spilte seg til en plass blant de åtte spillerne ved finalebordet, men røk ut i finalerunden og endte på en hederlig syvende plass.Premien var 197.500 kroner.

– Det har vært utrolig morsom å være med i dette mesterskapet. Alt er proft gjennomført. Det kunne ikke vært bedre, forteller Fjell etter at finalen er over for hans del.

Han sier selv han aldri har spilt bedre poker enn i dag.

– Man kommer ikke så langt med bare flaks, men man kommer ikke så langt hvis man har uflaks heller, sier han.
Når FB ringer uttrykker han en skuffelse over å ikke ha kommet lenger i finalespillet. Etter en kort tenkepause er han likevel fornøyd med egen innsats.

- Akkurat nå er jeg den sjuende beste pokerspilleren i Norge, og det er jo ikke så verst, sier han.

Pengepremien har han ikke ofret en tanke enda. Med sjuendeplass i det første Poker-NM på norsk jord vant han totalt 197.500 kroner.

– Pluss er pluss. 197.000 kroner er slett ikke dårlig, men når jeg ser på de summene jeg kunne ha vunnet så ... Men jeg kunne ikke spilt annerledes med de kortene jeg fikk utdelt. Det har fler sagt til meg etter spillet, forteller han.

Fjell avsluttet utrolig bra på dag en i mesterskapet, men på dag tre var han så sikker på å ryke ut at han pakket sekken på hotellet slik at han bare kunne reise når han var ferdig. Nå er han landets sjuende beste pokerspiller.

Kommentarer til denne saken