– Vi har det bra, og vi er de samme menneskene som før

Artikkelen er over 3 år gammel

Artistene Renate og Morten Gjerløw Larsen har vært gjennom noen tøffe år, og ekteparet vet at mange lurer på hvordan de har det.

DEL

– Vi har det bra, og vi er de samme menneskene som før.

Sangerne Renate og Morten Gjerløw Larsen fra Engelsviken forteller i denne podkasten om tiden både før og etter Morten la seg inn på avrusning i 2014.
Og Morten selv trodde aldri han igjen skulle stå på en scene.

Sagt opp jobben

I denne podkasten forteller Renate også at hun har sagt opp jobben på Manstad skole for å følge sin drøm.

– Jeg får litt tårer i øya når jeg sier det, men jeg føler meg ikke som noen lærer.

Sangerne Renate og Morten Gjerløw Larsen fra Engelsviken forteller i denne podkasten - blant annet -  om tiden både før og etter Morten la seg inn på avrusning i 2014.

Sangerne Renate og Morten Gjerløw Larsen fra Engelsviken forteller i denne podkasten - blant annet - om tiden både før og etter Morten la seg inn på avrusning i 2014. Foto:

Om rykter og begravelser

I podkasten kan du også høre om alle ryktene som gikk. Mange mente at Morten var utro og noen trodde han var homofil. Fredrikstad-paret snakker også om kampen for å få roller – og Renate som er allergisk mot spisse albuer. Og ekteparet forteller om de vanskelige begravelsene de synger i, blant annet.

Renate er nå aktuell i Les Miserable i Oslo og Morten skal spille i musikalen om Hans Nielsen Hauge, «Det brenner en ild».

Artikkeltags