Gå til sidens hovedinnhold

Katastrofe er kun et artistnavn

Artikkelen er over 4 år gammel

Etter en uke med hard trening, fikk endelig Petter Kristiansen bevist at Katastrofe kun er et artistnavn.

Etter forrige ukes nedslag med bunnplassering, fikk Kristiansen 21 poeng av dommerne på Skal vi danse og er sikker til neste uke.

- Han har trent og jobbet utrolig mye den siste uken, forteller dansepartner Marianne Sandaker.

- Jeg vil vinne hele greia

Danseprogrammet, Skal vi danse, går på TV2 hver lørdag , og under årets show deltar Gressvik-gutten Petter ”Katastrofe” Kristiansen.

Program 2 dro i gang med Tango, Quickstep og Paso Doble. Kristiansen var niende deltaker ut på parketten på lørdag, og sammen med dansepartner, Marianne Sandaker, danset de Quickstep til låten Little Green Bag av George Baker Selection. En dans som førte til 21 poeng.

- Det er usedvanlig viktig med holdning i Quickstep. Jeg har blitt støl, svett og fått vondt i ryggen av å stå og ha god holdning, forteller Kristiansen.

På Katastrofe sin Instagram-profil forteller han at han ikke henger med hodet og ikke gir opp på grunn av lave poengsum.

- Jeg ville jo ikke ryke først. Skal vi danse er grisemorsomt, og jeg vil vinne hele greia, forteller han.

Dommerens dom

Sist lørdag var ikke dommerne fornøyd med Kristiansens innsats. De ga han til sammen 18 poeng, som var kveldens laveste. De fortalte at Kristiansen hadde mye jobb foran seg, og dommer Merete Lingjærde mente han levde opp til navnet sitt.

- Ja det var trist, men nå har jeg hatt en bunnplassering, og det skal jeg ikke ha igjen, forteller Kristiansen.

Denne lørdagen var dommerne derimot mer begeistret.

- Øvelse gjør mester, forteller dommer Tore Petterson.

- Et langt skritt videre fra forrige uke. What doesn't kill you makes you stronger, sier Lingjærde.

Nydelig, sikksykt og digg

Etter å ha lagt sammen poengsummen fra sist program ble Petter og Marianne igjen på bunn med 39 poeng, men Kristiansen smilte bredt da de fikk beskjed om at de var sikre til neste uke.

- Det var helt nydelig. Vi var på bunn sist, og vi var på bunn i dag, men det finnes fantastiske mennesker der ute som vil ha meg videre, og det betyr utrolig mye for meg, forteller Kristiansen.

- Hvordan har uken vært?

- Det har vært opp-og-ned. På tirsdag var det helt forferdelig, da gikk ingenting som det skulle. Dette er ekstremsport, og dansen gikk bedre i dag enn sist, og jeg har fortsatt mye å lære. Og det er sinnsykt digg når det sitter.

- Har du fått motivasjon nok til å vinne Skal vi danse?

- Ja, absolutt. Jeg ser nå hvor mye dans betyr for meg, og dette er noe jeg vil.

Førstemann som måtte ut i Skal vi danse denne høsten er tidligere skihopper Roger Ruud (57) og hans dansepartner Lillian Aasebø.

Kommentarer til denne saken