Gå til sidens hovedinnhold

– Helvete og Katastrofe er ingen god kombinasjon

Artikkelen er over 4 år gammel

Selv om teksten denne gangen er rettet mot et mer voksent publikum, har det absolutt ikke gått til helvete for Petter «Katastrofe» Kristiansen. I forrige uke slapp han singelen «Om alt går til helvete» – tirsdag kom videoen.

 «Om alt går til helvete» hoppet nemlig rett inn på Spotify topp 50, og er i skrivende stund ligger den på 14. plass. Og i dag ble musikkvideoen lagt ut – spilt inn i Los Angeles.

– Jo takk, jeg har det helt topp, ler Petter Kristiansen.

Onsøy-artisten sitter i Dublin og teller ned til onsdagens NM i poker. En konkurranse med 150.000 euro i pengepremie.

– Kan fort bli en vane

– Så ingen grunn til å se mørkt på livet?

– Absolutt ikke. Jeg røk riktignok ut i en litt mindre pokerkonkurranse her på mandag. Ergerlig at det var rett før de startet med pengepremie, men jeg kan ikke si at det gikk til helvete, ler han.

 

– Hvor har du hentet inspirasjon til denne teksten?

– Jeg har gjort så vanvittig mye morsomt. Jeg har levd av musikken i tre, fire år nå, og det er så utrolig mye bra som har skjedd. Men livet jeg lever kan fort bli en vane. Så jeg har bestemt meg for å stoppe opp og nyte. Litt her og nå. For skulle det gå galt en dag, jeg håper jo ikke at det skjer, så har i alle fall hatt det gøy på veien. Og jeg har turt å satse, sier Petter Kristiansen.

Siste vers i sangen hans er som følger:

«Jeg er blakk, her jeg står Men jeg orker ikke jobbe mer i år. For om alt går til helvete. Så kan ikke jeg savne det jeg ikke fikk. For om alt går til helvete, så har jeg levd, jeg har prøvd, så langt det gikk Og mer en det får du ikke».

– Jeg liker å overdrive litt med tekstene mine. Men helvete og katastrofe er jo ingen god kominasjon, jeg ser den. Ler Kristiansen

Mer voksen

Spotify-listen viser at fansen har tatt godt imot Katastrofes nye singel.

– Det er bare helt magisk når slipper å skrolle på Spotify-listen. Dagen kan ikke bli bedre. Og jeg må bare takke de fantastiske folkene som hører på musikken min.

Egentlig var Kristiansen litt usikker denne gangen. Da han i fjor slapp singelen «Sangen du hater» havnet den kjapt både høyt på Spotify-listen og på førsteplassen på VG-lista topp.

– Jeg var litt mer usikker på om denne her ville slå an. Det var litt enten eller. Teksten er rettet mot et mer voksent publikum – men jeg tenkte at nå begynner også de som følger meg å bli eldre. Og selv er jeg jo straks 28 år, sier Katastrofe.

Kommentarer til denne saken