Gå til sidens hovedinnhold

Peter Kuran: Jeg kontaktet ikke pressen

Artikkelen er over 1 år gammel

Peter Kuran tilbakeviser påstanden fra Fredrikstad Høyre om at han lekket til pressen etter at han ikke fikk delta på partiets gruppemøte.

Leserbrev Dette er et debattinnlegg, skrevet av en ekstern bidragsyter. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

Jeg har igjennom mine rundt 50 år som aktiv politiker på alle nivåer alltid vært tilhenger av meroffentlighet og åpenhet og har derfor heller ikke noe vanskelig eller betent forhold til pressen! Fredrikstad Høyre har tidligere alltid vedtatt og praktisert åpne gruppemøter for medlemmene.

Så leser jeg følgende på nettet: «Fredrikstad Høyre: Kuran gikk til pressen. Det viser at det var riktig å nekte ham plass i møtet.» Sitat slutt.

Hvem som kontaktet pressen, fremheves som et viktig i denne saken. Poenget er tvert imot at jeg ikke gikk til eller tok kontakt med pressen! Jeg ble imidlertid kontaktet av pressen snaue 12 timer etter at jeg forlot møtet på mandag (tirsdag klokken 06.47 og 06.49) med både talemelding og SMS (tatt vare på) uten at jeg besvarte eller tok imot henvendelsen da.

Mine kommentarer til pressen er med andre ord gitt etter at andre har tipset pressen om saken. De øvrige feil og mangel på presisjon i leserbrevet som er levert kan vi jo eventuelt ta på et gruppemøte.

Peter Kuran, tidligere gruppeleder Fredrikstad Høyre

Kommentarer til denne saken