Person slått i hodet med skiftenøkkel

Artikkelen er over 1 år gammel

En nabokrangel mellom flere personer endte med at en person ble slått i hodet med en skiftenøkkel. Her er nattens politilogg.

DEL

Politiet forteller at fredag kveld og natt til lørdag har vært forholdsvis rolig på utestedene i Fredrikstad sentrum.

– Det var mye folk på et utested i forbindelse med en russefest, men dette forløp uten større hendelser. Det var også tidvis hektisk for politiet rundt i sentrum med noen tilfeller av knuffing, men disse ble oppløst av politiet før det utartet, opplyser politiførstebetjent Martin Fjeld, som er avsnittsleder for patruljeseksjonen Fredrikstad.

Han forteller videre at det i løpet av kvelden og natten var sju personer som ble bortvist fra Fredrikstad sentrum.

Her er nattens politilogg:

Kl. 22.30: En nabokrangel mellom flere personer ender med at en person blir slått i hodet med en skiftenøkkel. Personen pådrar seg heldigvis ikke skader av slaget. Saken blir anmeldt.

Kl. 22.40: Politiet får melding om et par som krangler med vakter på et utested i Fredrikstad sentrum. Politiet kommer til stedet og sender paret av gårde.

Kl. 00.30: Politiet får melding fra et utested i Fredrikstad sentrum om at de har en kranglete og beruset gjest som nekter å høre på ordensvakter. Vedkommende bortvises fra sentrum av en politipatrulje.

Kl 00.40: To personer blir kastet ut fra et utested i Fredrikstad sentrum, men fortsetter kranglingen på utsiden. Begge ender i asfalten. En politipatrulje får skilt kamphanene og begge bortvises fra sentrum. En kvinne bortvises fra sentrum da hun blandet seg inn i politiets arbeid på stedet. Den ene parten klarer ikke overholde pålegget om å dra fra sentrum og politiet treffer på ham igjen i byen kl. 03.05. Han vil bli anmeldt for forholdet.

Kl. 01.00: Ordensvakter på et utested i Fredrikstad sentrum oppdager to personer med narkotika. Ordensvaktene har kontroll på en av personene frem til politiet ankommer. Mannen var i besittelse av en liten mengde kokain. Han anmeldes for forholdet.

Kl. 01.20: En politipatrulje treffer på ei dame i 30 årene som ligger overstadig beruset på fortauet i Fredrikstad sentrum. Hun blir tatt hånd om av forbipasserende. Ambulanse blir tilkalt og ambulansepersonell tar seg av kvinnen.

Kl. 01.30: Politiet får melding om kranglete gjest på utested i Fredrikstad sentrum. Da politiet ankommer, fortsetter hun kranglingen og nekter å oppgi personalia. Kvinnen kjøres ut av sentrum og vil bli anmeldt for å ikke oppgi personalia til politiet.

Kl. 02.55: En mann i 20 årene er full og kranglete utenfor et spisested. Politiet bortviser ham fra sentrum.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken