Gå til sidens hovedinnhold

Nesten 2.000 løste billetter til parkfestivalen i Råde

Artikkelen er over 4 år gammel

Råde feiret seg selv. Festen på tusenårsplassen ble tatt godt imot av alle.

Frederikke Stensrød er strålende fornøyd med oppslutningen på den femte parkfestivalen i Råde. Varaordføreren synes det er flott at nærmere 2.000 løste billett i teltet torsdag, fredag og lørdag, og musikalsk aften med Alexander Hermansen i Saltnes trakk 100 mennesker.

– Vi hadde rundt 300 i teltet på torsdag, 700 på fredag og 750 på lørdag. Tilbakemeldingene fra innbyggerne er at dette satte de pris på, og folk koste seg, sier Stensrød med en stemme som hørtes litt sliten ut mandag formiddag.

For ungdommen

Fredagen var populær for den unge garde med både Morgan Sulele og Petter «Katastrofe» (bildet) på plass i teltet, sammen med magiker Alexx Alexxander.

Lørdagen bød på mer voksen musikk der Dusty Cowshit og E-Type fikk dominere i et telt med høy stemning.

– Festivalen har besøk av folk utenfor kommunen også, og det var veldig bra trøkk her på lørdag da det var marked. Tilbakemeldingene er at både publikum og utstillere var fornøyde. Så dette kaller vi en suksess.

Åpen for ideer

– Rådes kulturtilbud er jo ikke omfattende. Men nå har dere sirkus i teltet om sommeren og festivalen på høsten. Kan det bli noe om våren også?

– Ikke meg imot. Men da må det være noen som sitter på en idé. Det er ikke debattert så vidt jeg vet, men ønsker noen å finne på noe om våren, så kan vi gjerne finne rom for en møteplass da også. For vi ser at oktober samler bygda, og mange utenfor Råde var også innom i helgen, sier Stensrød.

Les også: Krukkedamene på matfestival

Bildeserie

Se bildene fra Råde Parkfestival Fredag.

Se også: (+)

Kommentarer til denne saken