Tap for Østsiden-damene - seier for FBK2

SOLID KEEPERSPILL: Ida Drønen leverte en solid kamp mellom stengene for Østsiden. Foto: ossia.no

SOLID KEEPERSPILL: Ida Drønen leverte en solid kamp mellom stengene for Østsiden. Foto: ossia.no Foto:

Østsidens damelag i 2. divisjon gikk på et uventet hjemmetap mot Junkeren i helgen, mens FBK2 på sin side kunne juble ovber seier mot samme motstander.

DEL

Bodø-laget vant søndagens oppgjør i Kongstenhallen med 27–23. Østsiden ledet riktignok 16–15 til pause, men etter sidebytte ble gjestene for sterke. 

– Dette var kampen der ingenting fungerte, og vi har oss selv å takke, sier trener Thomas Engen til klubbens egen hjemmeside ossia.no.

Dårlige prestasjoner

– Vi klarer ikke å spille vårt spill, og vi sliter med fokus på arbeidsoppgaver. Junkeren er et godt lag, men det var vår prestasjon som var for dårlig. Nå må vi samle oss i morgen, og få en best mulig treningsuke før et tøft oppgjør mot Tromsø i Kongstenhallen til søndag, sier han videre. Ifølge ossia.no var keeper Ida Drønen hjemmelagets beste spiller.

To viktige poeng

FBK2 møtte dagen i forveien også Junkeren, men her ble poengene igjen i Plankebyen. Riktignok lå rekruttlaget under med 5–8 til pause, men til slutt sto det 21–18. FBK2 mønstret et rent juniorlag, men det så lenge stygt ut. Ti minutter før slutt ledet Junkeren med 17–14. Da tok trener Lasse Brevik grep. Mathilde Borgenhagen storspilte mellom stengene, mens hans unge mannskap satte inn turboen. Det resulterte i to viktige poeng til FBK2.

Send inn tekst og bilder «

Fortell nyheter om deg selv, din idrettsklubb/forening osv., både på nett og i papir

Artikkeltags