Anne Skau ansatt som fylkesrådmann

Ny jobb: Oppegård-rådmann Anne Skau, tidligere kommunalsjef i Fredrikstad, er ansatt som fylkesrådmann.  8Arkivfoto: Erik Hagen

Ny jobb: Oppegård-rådmann Anne Skau, tidligere kommunalsjef i Fredrikstad, er ansatt som fylkesrådmann. 8Arkivfoto: Erik Hagen

Av
Artikkelen er over 3 år gammel

Fylkestinget har ansatt Anne Skau (57) som ny fylkesrådmann i Østfold. I dag er hun rådmann i Oppegård.

DEL

Det var 13 søkere til stillingen, og fire ble innkalt til intervju. Ifølge Oppegård kommunes hjemmeside vil hun slutte i sin nåværende jobb 1. juli.

Det har gått to år siden Skau sluttet som kommunalsjef for økonomi og organisasjonsutvikling i Fredrikstad. Hun var også rådmannens stedfortreder. Skau hadde da jobbet i kommunen siden 1991 og var økonomisjef i mange år. Hun hadde en nøkkelrolle i etableringen av nye Fredrikstad etter at fem kommuner ble en i 1994.

Nå kan hun få nye oppgaver med sammenslåing, i det som kan bli en region for Østfold, Akershus og Buskerud. Fylkestinget kan ta beslutningen før jul.

Ved nyttår sluttet Atle Haga som fylkesrådmann og ble fylkesbiolog. Assisterende fylkesrådmann Odd Roald Andreassen er konstituert som fylkesrådmann inntil den nye fylkesrådmannen overtar over sommeren.

Artikkeltags