Suksessen med H1 gjorde at Hummer-familien doblet seg i antall i 2003. Da ble nemlig H2 lansert, til noe blandet mottagelse.

Med et design omtrent som et pengeskap, er dette en bil det er vanskelig å være likegyldig til. Mange elsker det røffe og aggressive designet, mens andre synes den er tvers gjennom vulgær.

Under skallet er dette en re-designet Chevrolet Tahoe. H2 er ikke i nærheten av å ha de ekstreme egenskapene til opphavet H1. Derimot går det faktisk godt an å leve med den i daglig bruk. Med sin lengde på 5,1 meter er dette blant de største SUV-ene på markedet. Du sitter høyt og føler deg som en småkonge bak rattet.

Den følelsen kjenner også Tore Foss igjen i sin Hummer H2. Les mer om både Tore og den sorte, brutale bilen her:

Bilen:

Merke, modell: Hummer H2, 2003. 6-liter V8 bensin, 325 hk

Hva har du gjort med den: Har montert vinsjfester foran og bak, og 2 stk 4 tonns vinsjer. Har montert vind/regnbeskyttere på alle dørene. Kjøpt nye felger til vinter og sommerdekk + nye sommerdekk i originaldimensjon 315/70-17 som tilsvarer 35 tommer. Vinterdekkene er 37 tommer. Har også kjøpt nye markeringslys foran og bak på taket. Og lastegrind til taket er nå bestilt fra Profftelt på Stjørdal.

Liker best med bilen: Oppmerksomheten! Man kjøper ikke slik bil hvis man er sjenert! Jeg liker utseendet også selvfølgelig, og bilen er god å kjøre. Masse krefter og utstyr. Luftfjæring for høydekontroll og eget uttak i bagasjerommet til å pumpe dekk – både egne og andres.

Lokale smågutter omtaler den som gangsterbilen.

Liker minst med bilen: At alle spør om forbruket. Skal de fylle opp tanken for meg?

Beste opplevelse med bilen: Hver dag man kjører den + at den skal på fotoshoot til sommeren med snasne bikinidamer og folk ønsker å bruke den til bryllup og konfirmasjonskjøring.

Framtidsplaner for bilen: Lage fester for ekstralys som kommer ut mellom grillen. Ev sette på brushguard og feste lykter i den. Montere powersteps. Automatiske stigtrinn som senkes automatisk når man åpner en dør, og heves når man lukker døren.

Drømmebil: Jeg har vel ingen "drømmebiler" Jeg kjøper stort sett den bilen jeg har lyst på

Annet: Har en 2001 Citroen Berlingo varebil som er god som gull. Og en 1998 Jeep Grand Cherokee med 4 liters bensinsekser. Artig liten bil det også.

Eieren:

Navn: Tore Foss.

Alder: 49 år.

Bosted: Spydeberg.

Litt om meg selv: Er oppvokst på bussverkstedet til Oslo Sporveier med bil og motor. Har tidligere hatt flere Chevroltet Suburbans og en C-10 pickup + Chrysler etc etc.

Lever etter prinsippet at alt er mulig, det umulige tar bare litt lengre tid. Har biler og båter som hobby + en del andre politisk ukorrekte ting som hobby. Har samboer og 3 katter og bor i eget hus på en høyde utenfor sentrum av Spydeberg.