Her sikrer O-VM seg sin hovedsponsor

Signerte avtale: Fra venstre: Sigmund Vister, VM2019, Hege Håkonsen, Østfold Energi, Oddmund Kroken, Østfold Energi og Per Bergerud, VM2019.  (Foto: Privat)

Signerte avtale: Fra venstre: Sigmund Vister, VM2019, Hege Håkonsen, Østfold Energi, Oddmund Kroken, Østfold Energi og Per Bergerud, VM2019.  (Foto: Privat)

Artikkelen er over 1 år gammel

Neste års orienterings-VM har fått med seg en nasjonal hovedsponsor på laget. Det gleder ”VM-sjef” Per Bergerud.

DEL

Det er Østfold Energi som har gått inn som nasjonal hovedsponsor for verdensmesterskapet.

- Holder vi oss innenfor bransjeterminologien kan vi vel si at det å få med en så tung samarbeidspartner som Østfold Energi, gir både kraft og spenning rundt VM 2019, smiler Per Bergerud.

- Mer seriøst sagt, så er vi veldig glade for å få med lokale støttespillere. Østfold Energi er en signalbedrift i fylket, og derfor viktig å ha med på laget. Å få inn solide, lokale bedrifter med godt omdømme betyr mye for den fellesdugnaden VM er, fortsetter han.

God reklame

O-VM 2019 vil bli det første VM uansett idrett innenfor Idrettsforbundets grener som arrangeres i Østfold.

- Klart vi er spente, og vi var veldig godt fornøyd med 5,5 timer på NRK i beste sendetid fra prøve-VM forleden. Her fikk våre sponsorer en profilering ut over det som ligger i inngåtte avtaler.

Hva avtalen med Østfold Energi betyr i kroner er ifølge Bergerud en sak mellom bedriften og VM 2019.

Gleder seg

Hege Håkonsen, direktør for HR/IT/kommunikasjon i Østfold Energi ser med spenning frem til månedene som kommer og selve VM arrangementet i august 2019.

- Når et så stort arrangement legges til vårt fylke, må vi jo bare være med, smiler hun.

- Vi er rett og slett stolte over at VM skal holdes i vår region, og ønsker derfor å bidra med vårt for at det skal bli et flott arrangement.

- Orientering er videre en sport som passer med vår profil. Det handler om å ta naturen i bruk på en positiv måte, en måte som betyr noe for både folk og folkehelse. Så dette blir både gøy og skikkelig spennende, avslutter hun.

Send inn tekst og bilder «

Fortell nyheter om deg selv, din idrettsklubb/forening osv., både på nett og i papir

Artikkeltags