Ordføreren og kommunedirektøren svarte på lesernes spørsmål om korona-situasjonen

Ordfører Jon-Ivar Nygård stilte som nettgjest hos Fredriksstad Blad. Med seg hadde han kommunedirektør Ning Tangnæs Grønvold.

Ordfører Jon-Ivar Nygård stilte som nettgjest hos Fredriksstad Blad. Med seg hadde han kommunedirektør Ning Tangnæs Grønvold. Foto:

Ordfører Jon-Ivar Nygård og kommuedirektør Nina Tangnæs Grønvold stilte mandag som nettgjester hos Fredriksstad Blad. Her kan du lese alle spørsmål og svar.

DEL

Nettmøtet er nå over. Les alle spørsmål og svar litt lenger ned.

– Det er en krevende situasjon for hele det norske samfunnet, og like mye for Fredrkstad som for resten av landet. Det er strenge restriksjoner som påvirker oss alle, men de er nødvendige. Jeg oppfordrer på det sterkeste til å følge restriksjonene som er gitt, sammen med rådene fra helsemyndighetene. Og til å å følge med på løpende informasjon om hvordan dette praktisk skal utføres, sa Fredrikstad-ordfører Jon-Ivar Nygård til Fredriksstad Blad fredag.

Mandag stilte Nygård, sammen med kommunedirektør Tangnæs Grønvold, til nettmøte i Fredriksstad Blad for å svare på lesernes spørsmål.

Her kan du lese hva leserne lurte på, og hva de to svarte. Det er spørsmål om alt fra barnehagefaktura til helsetilbud og bomring.

Laster nettmøte...

Artikkeltags