Gå til sidens hovedinnhold

Mohn Pettersen hviler ut etter nyttår

Artikkelen er over 6 år gammel

Ole-Henrik Mohn Pettersen har travle dager frem til jul. Og han har allerede hatt en travel høst. Hvilen tar han i januare

En liten titt i saksofonisten og kapellmesterens kalender vitner om at det ikke er tid til så mye familiekos i helgene.

– Nei, det er en utfordring å få logistikken til å stemme. Maria (kona) og jeg tuller litt med at jeg er hjemom og sover litt, og at vi treffes i inngangsdøra, sier han med glimtet i øyet.

Snill familie

– Hvordan får man kabalen til å gå opp med en aktiv kone og små barn?

– Takket være en snill familie som stiller opp. Vi har fire kort å spille på, og er takknemlige for det. Men vi må sette oss ned og planlegge hver måned og uke for uke. Det dukker alltid opp noe, påpeker Pettersen.

Men han sier at det er litt enklere i år, for kona har ikke noe hun er bundet opp av på samme måte som før. Det er litt mer event og «Jul i Østfold» som gjelder. Og med lyd- og lysfirma, så blir det mye jobb med Moonlight Sound også.

Oslo-Moss-Onsøy

Han har denne høsten vært tett på Øivind Blunck og Reidun Sæther. Og den siste uken ble det svingende jul med Atle Pettersen og hans to kvinner.

Og som om det ikke var nok, så er han på plass med Brede Bøe og hans show i Moss også.

– Jeg skal ha inn Sinatra 12. desember, julekonserter med Nora Foss Al-Jabri, Rein Alexander og Cathrine Iversen/Alexander Hermansen også. I tillegg kommer julegateåpning i Gamlebyen og julespill i Østre Fredrikstad kirke.

Og det er julekonsert med Onsö Musikkforening som neste år runder 115 år. Vi skal på Skontorp bedehus. Da tar jeg med kona, sier han.

Kona og barna har vært med på Chat Noir.

Han har også tid til en 30 prosents stilling som timelærer på Greåker videregåendes musikklinje, og en liten stilling på Sarpsborg Scene.

– Jeg regner med at det blir roligere i januar og februar, sier musikeren.

Kommentarer til denne saken