For en gladmelding! Tusen takk til det rødgrønne flertallet i Hvaler kommune. Kommunen med boplikt, en stor vits! Hvaler kommune har i årevis gitt byggetillatelse til boliger som brukes som hytter.

Jeg tenker: Hvis alle disse familiene hadde flyttet til Hvaler, noe som vel var intensjonen?, hadde kommunen fått deres skattepenger. Og med et større antall innbyggere i kommunen, ville ikke det gitt større overføringer fra staten? Jeg bare spør.

Så leser jeg at lille Hvaler kommune har ekstra store utgifter til administrasjon? Syns ikke det henger på grep, for å bruke et moderne uttrykk.

Så til alle oss som er så privilegerte eie vår egen bolig. Jeg antar at de fleste i min generasjon forsaket en del for å få råd til å bygge våre boliger. For egen del var målet å være gjeldfri innen pensjonsalderen.

Jeg vil også opplyse om at renten vi betalte for lånet på våre hus var langt høyere enn i dag.

Ordfører Mona Vauger lovte at eiendomsskatten verken skulle gå opp eller ned. Når hun nå vil øke den, er det løftebrudd.

Å øke eiendomsskatten kan ikke forsvares med indeksregulering. Når var pensjonene gjenstand for indeksregulering? Eiendomsskatt er og blir usosialt.

Les også

Hvaler mangler penger- sist gang forsvant gatelyset