Everton-spilleren knuser Europas beste spisser

Dominic Calvert-Lewin (midten) kan lage trøbbel for Liverpool-forsvaret lørdag. 

Dominic Calvert-Lewin (midten) kan lage trøbbel for Liverpool-forsvaret lørdag.  Foto:

Vi tror Dominic Calvert-Lewin kan tangere en 82 år gammel Everton-rekord lørdag.

DEL

(Nettavisen) Glem Cristiano Ronaldo, Kylian Mbappe, Robert Lewandowski, Jamie Vardy, Lionel Messi og Timo Werner. Den ene stjernespissen etter den andre må se seg slått av en 23-åring fra Sheffield.

Everton - Liverpool - Dominic Calvert-Lewin scorer mål - 2,50 (spillestopp kl. 13.25)

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Premier League. Dominic Calvert-Lewin har scoret ni mål på seks kamper for Everton i alle turneringer denne sesongen. Ingen spiller i de fem største ligaene i Europa - i Tyskland, Frankrike, Italia og Spania - har scoret mer enn ham.

Vi tror han kan gjøre livet surt for Liverpool-forsvaret lørdag, for defensivt henger ikke Jürgen Klopps mannskap sammen.

De har sluppet inn elleve mål på de fire første ligakampene. Sist det skjedde var tilbake i 1937-1938-sesongen. Liverpool har sluppet inn 23 må siden Premier League startet opp igjen. Kun Crystal Palace (25) og Brighton (24) har sluppet inn flere mål i denne perioden.

Ca 14 millioner kroner i Lotto-potten. Innleveringsfristen er lørdag kl. 18.00!

De tre siste Merseyside-derbyene har endt 0-0, men vi tror ikke lørdagens kamp på Goodison Park blir målløs. Carlo Anchelotti har bygget et spennende Everton-lag, og statistikken tyder på at Liverpool ikke klarer å holde tett bakover.

Vi tror at Calvert-Lewin kan bli den første Everton-spilleren som scorer i de første fem kampene i sesongen siden Tommy Lawton gjorde det kunststykket i 1938-1939-sesongen.

Se alle de nye draktene til Premier League-klubbene her

Ikke bare det. Han scoret også i debuten sin for det engelske landslaget i forrige uke, så han er full av selvtilit før lørdagens match.

Oddsen på at 23-åringen scorer mot Liverpool er 2,50. Det er spillbart.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken