Lillestrøm må slite for seieren

Lillestrøms Aleksander Melgalvis (t.v) jubler sammen med Thomas Lehne Olsen etter førstnevntes 1-0-scoring mot HamKam. 

Lillestrøms Aleksander Melgalvis (t.v) jubler sammen med Thomas Lehne Olsen etter førstnevntes 1-0-scoring mot HamKam.  Foto:

Lillestrøm må vinne Romerike-derbyet mot Ull/Kisa for å henge med i opprykkskampen. Vi tror de avgjør kampen i andre omgang.

DEL

(Nettavisen) Det er klart for er duraberlig lokalderby på Åråsen fredag. Dette er første seriekampen mellom lagene siden 1973. Den gangen vant LSK 10-2. De kommer ikke til å vinne like mye i kveld. Vi tror på seier til kanarifuglene, men de må være tålmodige.

Lillestrøm - Ullensaker/Kisa (HUB pause) - U 2,40 (spillestopp kl. 20.25)

Klikk på denne lenken for å levere dette dobbelttipset

OBOS-ligaen. Romerike-derby på Åråsen. Det burde egentlig vært helt utenkelig at Lillestrøm med sine fem seriemesterskap og seks cupmesterskap, det siste så sent som i 2017, og sine 45 år på rad i Eliteserien skulle møte Ull/Kisa til lokaloppgjør i OBOS-ligaen. Men det er altså tilfelle.

Lillestrøm har skuffet stort etter nedrykket, og de ligger helt nede på niendeplass med elleve poeng etter åtte kamper. Etter fem kamper på rad uten seier, kunne kanarifuglene juble for tre poeng tirsdag da KFUM Oslo ble slått 2-1 på bortebane.

Ca. 106 millioner i Eurojackpot-potten fredag. Leverer kupongen her!

Med tre kamper på syv dager er LSK inne i en meget hektisk periode. Tirsdagens borteseier mot KFUM ga den perfekte opptakten. Nå handler det om å ta nye trepoengere i to Åråsen-oppgjør på rappen: Ull/Kisa (fredag) og Raufoss (mandag).

Lillestrøms Thomas Lehne Olsen er trolig tilbake i startelleveren mot Ull/Kisa i kveld. 

Lillestrøms Thomas Lehne Olsen er trolig tilbake i startelleveren mot Ull/Kisa i kveld.  Foto:

Thomas Lehne Olsen sliter med en liten skade og startet på benken sist, men kan være aktuell fra start igjen i denne.

Ull/Kisa har heller ikke levd opp til sine egne forventninger så langt. De gikk på sesongens første hjemmetap mandag, da laget tapte hele 0-3 mot Åsane på Jessheim. De har tapt samtlige tre bortekamper til nå og ligger tredje sist med seks poeng (1-3-4) etter åtte runder. De har sluppet inn elleve mål på bortebane så langt og kun scoret tre. Alle tre målene er scoret i løpet av de første 45 minuttene. De har faktisk aldri lagt under til pause.

Sjekk alle fredagens oddstips!

Det er flere spillere som har spilt for begge klubbene. Ull/Kisa-spillerne Stian Ringstad og Henrik Kristiansen har begge A-kamper for LSK. Også Nikolas Walstad og Sindre Rindal har vært i LSKs utviklingsavdeling. Hos Lillestrøm har Simen Kind Mikalsen, Thomas Lehne Olsen, Fredrik Krogstad, Lars Ranger og Kristoffer Ødemarksbakken alle en fortid på Jessheim.

Ull/Kisa har ledet til pause i de to siste bortekampene, men tapt. Lillestrøm har på sin side ikke ledet til pause på Åråsen så langt denne sesongen. De har faktisk kun ledet til pause i to av ni kamper hittil. I fire av LSKs ni kamper så langt har stillingen til pause vært uavgjort.

Ull/Kisa vil antakeligvis legge seg lavt og la LSK ha ballen mest. Gjestene kan straffe vertene på kontringer, og spesielt dødballer. Dette vet Geir Bakke. Derfor må LSK være forsiktige, og ikke blotte seg i starten av kampen.

Dette er kampen ingen av lagene vil tape, og vi tror det blir en jevnspilt første omgang, men at LSK vinner etter 90 minutter. Oddsen på U til pause er 2,40. Dette går ikke leveres som singelspill. Derfor bruker vi den i en spennende dobbel.

Perugia Calcio - Pescara Calcio 2,10 - 2,85 - 3,05 H (spillestopp kl. 20.55)

Serie B, nedrykksplayoff. Kamp 2 av 2. Pescara vant den første kampen 2-1, men vi tror Perugia klarer å slå tilbake på hjemmebane fredag. Perugia har nemlig vunnet de tre siste hjemmekampene mot Pescara.

Selv om Perugia ikke hadde noen god sesong, så skal de være i stand til å hamle opp med et Pescara-lag som har vært forferdelig dårlige på bortebane. Gjestene tapte 13 av 19 bortekamper denne sesongen. De tapte åtte av de siste ni bortekampene, så å spille foran tomme tribuner har heller ikke hjulpet dem.

Perugia må vinne hjemme på Renato Curi. Vi tror de slår et bortesvakt Pescara-lag. Oddsen på H er 2,10. Det funker i en dobbel.

Klikk på denne lenken for å levere dette dobbelttipset

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken