Odd Fellow-prisen til Stjernen Hockey

Frank Bakken fra Odd Fellow overrakte en sjekk på kroner 40.000 til prosjektet «isaktivitet 
på dagtid» til Stjernens Jan Georg Lund.

Frank Bakken fra Odd Fellow overrakte en sjekk på kroner 40.000 til prosjektet «isaktivitet på dagtid» til Stjernens Jan Georg Lund. Foto:

Av

Tradisjonen tro delte Odd Fellow ordenen i Fredrikstad ut sin pris også i år. Vanligvis er den på 25.000 kroner, men i år, hvor ordenen er 200 år, er den øket til 40.000 kroner.

DEL

I år ble den tildelt Stjernen Hockey avdeling «isaktivitet på dagtid». Primus motor for prosjektet i Stjernen, Jan Georg Lund, tok i mot sjekken ved et arrangement i Logehuset onsdag ettermiddag. Til stede var fem representanter fra Stjernen samt representanter fra alle fem logene i Fredrikstad. Det var Eks. Overmester i Loge Isegran, Frank Bakken, som delte ut prisen på vegene av alle logene.

Odd Fellow ordenen setter stor pris på den aktiviteten Stjernen gjør for barn i Fredrikstad.
Hver uke er flere hundre barn på isen. Fra barnehager (3 – 5 år), SFO første til tredje klasse og skoleklasser fra barneskolene blir hentet i busser og senere kjørt tilbake, etter å ha prøvd seg på isen. De minste i fri lek.

Jan Georg Lund kunne fortelle at de startet dette prosjektet i 2007. «Pengene fra Odd Fellow kom overraskende og er et betydelig bidrag til prosjektet», sa han.

Artikkeltags