Klossete pirater

LEGO: Pirates of the Caribbean er svøpt i teknisk solid grafikk og omhyllet av et lydbilde som fremhever Jack Sparrow og vennene hans på en flott måte.

LEGO: Pirates of the Caribbean er svøpt i teknisk solid grafikk og omhyllet av et lydbilde som fremhever Jack Sparrow og vennene hans på en flott måte.

Av
Artikkelen er over 9 år gammel

Den litt klossete og snøvlende Jack Sparrow er underholdende også som stum plastikkfigur.

DEL

LEGO-spillene begynner etter hvert å bli mange nå. Traveller’s Tales hadde stor suksess med LEGO: Star Wars, og har senere servert oss samme oppskrift basert på blant annet Indiana Jones, Batman og Harry Potter.

Nå skal en ny, tung merkevare i ilden: Disney’s Pirates of the Caribbean. Tidligere spill basert på filmene med den karismatiske sjørøveren Jack Sparrow har ikke akkurat tatt anmeldere med storm, dermed satser man på en oppskrift som har vist seg å fungere tidligere – digitale LEGO-klosser!

LEGO: Pirates of the Caribbean

Fornøyelig gåteløsning

Jeg forstår at det begynner å bli utfordrende for Traveller’s Tales å lage lisensspill basert på LEGO-konseptet, og det merkes stedvis i LEGO: Pirates of the Caribbean. Vi har sett en god del av innholdet flere ganger tidligere.

Likevel makter spillet å holde seg så noenlunde friskt. Gåteløsningen er mer fornøyelig, mer omfattende og kommer med hyppigere mellomrom. Det har blitt mer utfordrende å klare brettene i historiedelen enn tidligere.

Solid grafikk

Videre er dybden for perfeksjonistene god, her har du masse ekstrainnhold du kan kose deg med om du bruker alle figurene og utforsker skikkelig når du spiller gjennom brett for andre og tredje gang.

Alt er svøpt i teknisk solid grafikk og omhyllet av et lydbilde som fremhever Jack Sparrow og vennene hans på en flott måte. Så er det bare å håpe på at Johnny Depp gjør en like god figur i filmen som nylig hadde premiere.

Les hele anmeldelsen av LEGO: Pirates of the Caribbean på Gamer.no

Les også: – Bruktsalg verre enn pirater

Les også: Anmeldelse: Fable III

Les også: Anmeldelse: L.A. Noire

Artikkeltags