Vi tester Kinect-spill

Kinect Adventures er lettbent underholdning på sitt beste.

Kinect Adventures er lettbent underholdning på sitt beste.

Av
Artikkelen er over 10 år gammel

Blant lanseringstitlene til Kinect finnes både pusekatter, bilspill, spydkast og elverafting.

DEL

SPILLVERKET.NO: Kjøper man Kinect er Kinect Adventures inkludert, og konseptet kunne knapt vært enklere: Et knippe minispill satt i en eventyrer-ramme.

Les også vår test av Kinect-konsollen

Slutt på daff sofasliting

For her er det slutt på alt som heter daff sofasliting, du må ut på gulvet og bruke hele kroppen hvis du skal komme noen vei.

Og det kan jo sies først som sist, Kinect Adventures er det Kinect-spillet som krever desidert mest plass.

Tre meter unna TV-en mener spillet at er helt ypperlig, og det sier litt om hvor stort område det forventes at du spretter imellom. Allikevel hender det stadig vekk at Kinect mister deg av synet, og sutrer litt til du dukker opp igjen.

Heldigvis blir ikke Kinect helt satt ut av den grunn, det er bare å få legemet inn i synsvinkelen igjen før du kan spille problemfritt videre.

Knirkefritt fungerer det også hvis du vil ha med deg en venn, det er bare å stille seg foran TV-en for å være med.

Les også tester av disse Kinect-spillene:

Tenk fort

Minispillene i Adventures byr på utfordringer både for refleksene og koordinasjonen din. Reflex Ridge er for eksempel en slags berg-og-dalbane der du hopper for å ta fart mens du dukker unna hindringer og forsøker å samle en form for mynter underveis.

I River Rush styrer du (og eventuelt en venn) en oppblåsbar flåte nedover et stryk, og må samle så mange mynter som mulig før du når mål.

Halve moroa i dette spillet er å utforske alle snarveiene, som gjerne fordrer at man er tankeleser, ettersom de fleste av snarveiene nås ved å hoppe synkront med kameraten din.

Etter hvert som du spiller de fem minispillene, vil du låse opp nye vanskelighetsgrader og dermed få nye utfordringer å bryne deg på.

Fra forumet: "Nå venter jeg bare på et ordentlig Kung fu-spill"

Best sammen med venner

Felles for alle minispillene er også at du gjerne blir avfotografert i aktive øyeblikk, og får gleden av å se deg selv i ulike mindre heldige positurer ved rundens slutt.

Kinect Adventures kan nytes på egenhånd, men opplevelsen blir desidert best om du tar med deg en venn. Da vil dere også være to om å klynke over såre muskler på uvante steder dagen etterpå.

Adventures er lettbent underholdning på sitt beste, og det er et godt valg Microsoft har gjort når de legger dette spillet med til de som kjøper Kinect.

Spillet er nemlig et flott eksempel på hvordan Kinect-teknologien utnyttes.

Finn prisen på produktet i Prisguide.no

Les også vår test av Playstation Move

Les også disse sakene på Spillverket.no

All Points Bulletin står opp fra de døde

Anmeldelse: The Fight: Lights Out

Test: Steelseries 7H - Bra hodesett for spill

Utelukker ikke Diablo-tittel for konsoll

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken