Tiger i godt slag

Tiger Woods PGA Tour 12: The Masters har en herlig flerspillertittel, enten du vil knuse venner i sofaen eller ta noen slag over internett.

Tiger Woods PGA Tour 12: The Masters har en herlig flerspillertittel, enten du vil knuse venner i sofaen eller ta noen slag over internett.

Av
Artikkelen er over 9 år gammel

I spillverdenen slipper Tiger Woods gamle flammer og masete presse.

DEL

Det har stormet rundt Tiger Woods det siste året. Først ble han avslørt som en utro løgner, så har formen på golfbanen sviktet helt. Slikt kan ikke tidenes golfspiller være bekjent av. I spillform er Tiger i hvert fall feilfri.

Den grønne jakken

Tiger Woods PGA Tour 12 kommer under et år etter forrige spill i serien, for å kunne leveres på markedet samtidig som US Masters. Kjempeturneringen er med i spillet for første gang, og er også hovedmålet hvis du spiller alene.

Her lar du deg rive med mens du utvikler golferen din, og går fra amatør, via Nationwide-touren og opp i PGA-sirkuset. Det ultimate målet er selvsagt å vinne US Masters, og å ikle seg den verdensberømte, grønne jakken.

 Zach Johnson

HOLE-IN-ONE: Zach Johnson i aksjon

Herlig flerspiller

Årets utgave tilbyr også mer for nybegynnere, nemlig en caddie som hele tiden er med deg ute på banen. Han gir slagtips med ulik risikofaktor, og gjør profftilværelsen litt mer autentisk.

Hvis du er en purist, og vil klare deg selv, er det bare å fjerne caddien. Videre er dette spillet en herlig flerspillertittel, enten du vil knuse venner i sofaen eller ta noen slag over internett. Det krever litt mer tid, men det er verdt det når du kan juble over seier!

Les hele anmeldelsen av Tiger Woods PGA Tour 12: The Masters på Gamer.no

Les ogsåKommentar: Blir du lurt i spillbutikken?

Les ogsåSniktitt: The Elder Scrolls V: Skyrim

Les også: Anmeldelse: Portal 2

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken