Her er byens nye utested

Ute: Holwech har både ute- og innelokale. Bildet er tatt lørdag kveld da det var åpningsfest.

Ute: Holwech har både ute- og innelokale. Bildet er tatt lørdag kveld da det var åpningsfest. Foto:

Artikkelen er over 3 år gammel

Byens nyeste utested Holwech åpnet torsdag denne uken.

DEL

– Vi er veldig positive til hvordan de første dagene har gått, sier Fredrik Mortensen som driver Holwech sammen med Sander Grundvig.

Det var i april de to slapp nyheten om at de ville åpne et nytt utested. Grundvig er eiendomsutvikler i Fredrikstad gjennom firmaet Cityplan, Mortensen er sponsorsjef i Øyafestivalen i Oslo.

– Vi har hatt mye fokus på handel og restauranter i det siste, og det har skjedd mye på den fronten de siste fem årene i Fredrikstad. Kulturlivet, og scenene i byen, har derimot ikke endret seg mye de siste ti årene, og det vil vi gjøre noe med, sa Grundvig i et tidligere intervju.

Les alt om Fredrikstads uteliv i vårt spesialmagasin her.

De har sørget for oppussing av lokalene til Coffee and Chow, og torsdag denne uken åpnet altså Holwech. Navnet henspiller til gaten utestedet ligger i; Olaf M. Holwechs gate.

Og her kan du se hvem som var på byen i helgen.

– Vi mener vi har fått veldig god tilbakemelding fra publikum allerede. Nå gleder vi oss til en Fredrikstad-sommer med masse aktivitet i byen, uttaler Fredrik Mortensen.

Stedet har 20 års aldersgrense. De som tidligere drev Coffee and Chow, er også med i driften av Holwech sammen med Mortensen og Grundvig.

Artikkeltags