Trengte større plass – flytter butikken

Camilla Kvarsvik skal bruke de neste dagene på å innrede i den nye butikken.

Camilla Kvarsvik skal bruke de neste dagene på å innrede i den nye butikken. Foto:

Av
Artikkelen er over 3 år gammel

Onsdag 6. november åpner Camilla Kvarsvik dørene til «nye» Villa Paprika i gågata, som da får 100 kvm mer plass til møbler og interiørartikler.

DEL

Lokale nyheter – 5 kr for 5 uker

– Vi hadde rett og slett behov for mer plass. Vi har økning hver måned, og ønsket oss et lokale som rommer både lager, kontor og butikken, og det får vi nå, smiler eier av butikken Villa Paprika, Camilla Kvarsvik.

At interiørbutikker i gågata i Fredrikstad utvider, er slett ikke vanlig kost. I fjor høst måtte to interiørbutikker omtrent samtidig henge kroken på døren, fordi de ikke klarte å tjene penger på virksomheten.

For Villa Paprika er derimot historien en helt annen, ifølge Kvarsvik.

– Vi opplever å ha økning hver måned, så dette er jo en solskinnshistorie, ler hun.

Drevet butikken i to år

Hun har drevet med interiør i fire år, og hatt butikken Villa Paprika i to av dem. Nå utvides butikken med 100 kvadratmeter (kvm) for å få plass til flere varer.

– Det hele startet med at jeg jobbet som interiørveileder og laget et «showroom» for kundene, men så gikk salget så utrolig bra at jeg ikke kunne holde til på Gressvik lengre. Da flyttet jeg butikken til byen og vi har fremdeles økning, så dette er gøy, sier hun.

Byttet lokale med nabobutikken

Den nye og større butikken skal etter planen åpne onsdag 6. november, men for kunder som bekymrer seg for å finne frem til den nye butikken, kan Kvarsvik berolige med at det verken er langt eller vanskelig å finne frem.

– Vi har faktisk byttet lokale med nabobutikken «Clouds», så vi har kun flyttet noen få meter. De ville ha mindre lokaler og vi trengte større, så da var det like greit for oss begge å bytte, ler hun.

For Kvarsvik, som også står bak en av Norges største interiørblogger, er planen å utvide Villa Paprika, og etter hvert også introdusere andre deler av Europa for butikken.

– Vi vil først og fremst utvide slik at vi kan ha flere butikker i Norge, men også se på muligheten for å utvide utenlands også – og da kanskje spesielt nettbutikken vår, forklarer hun.

– Vi gleder oss

I lokalet ved siden – og Villa Paprikas tidligere lokaler – flytter nå butikken Clouds inn. Eier Liv Runningen og butikksjef Mette Eriksen gleder seg til åpning, og håper å kunne ønske kundene velkommen tilbake allerede denne uken.

– Vi ønsket oss en koseligere og mer intim butikk, og derfor passet det oss helt perfekt å bytte lokaler med Villa Paprika, forklarer Eriksen.

Runningen sier at de fremdeles vil beholde de samme merkene i butikken, men planlegger også å utvide med noen nye merker og varer.

– Vi utvider sortimentet litt og tilfører noen nye merker, men kommer også til å beholde de vi har, sier hun.

Artikkeltags