Politiet etterlyser vitne i Skoda Yeti

En grå Skoda Yeti kom kjørende fra Gressvik da den 79 år gamle Kåre Sørensen søndag ble påkjørt og drept i et fotgjengerfelt på Storveien

En grå Skoda Yeti kom kjørende fra Gressvik da den 79 år gamle Kåre Sørensen søndag ble påkjørt og drept i et fotgjengerfelt på Storveien Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Etter dødsulykken på Ørebekk søndag, etterlyser nå politiet føreren av en grå Skoda Yeti.

DEL

79-åring påkjørt og dreptDen grå bilen kom kjørende fra Gressvik da en 79 år gammel mann påkjørt og drept i et fotgjengerfelt på Storveien søndag. Bilen, en grå Scoda Yeti, skal ha kommet på Storveien enten rett forut for ulykken eller like etter.

– Det ligger ikke noe mer dramatisk bak etterlysningen enn av vi har opplysninger om at denne bilen skal ha vært ved ulykkesstedet i tidsrommet rundt da ulykken inntraff. Vi ønsker rett og slett å høre vedkommendes versjon av hva som skjedde, sier krimsjef Rune Albertsen til FB.

Sjåføren av traktoren ble avhørt tirsdag, og er naturligvis preget av hendelsen.

– Han er svært lei seg for hva som har skjedd, og har forklart at han så personen for sent til å kunne stanse, sier Albertsen.

Det var søndag formiddag at en eldre mann ble påkjørt av en traktor i et gangfelt på Storveien på Gressvik. Han ble etter kort tid erklært død på stedet av helsepersonell.

Det var 79 år gamle Kåre Anton Sørensen som omkom i den tragiske ulykken på Gressvik søndag.

Artikkeltags