Gå til sidens hovedinnhold

Dødsulykken i Borge: Tror personbilen kom over i feil kjørefelt

Artikkelen er over 3 år gammel

De tekniske undersøkelsene etter dødsulykken i Borge tirsdag morgen, tyder på at personbilen har kommet over i feil kjørefelt.

Det forklarer etterforskningsleder ved Fredrikstad politistasjon, Rune Albertsen, til Fredriksstad Blad.

– Det er fortsatt for tidlig å konkludere med en endelig årsak, men etterforskningen så langt tyder på at det er personbilen som har kommet over i motsatt kjørefelt, sier Albertsen.

Det var i nitiden tirsdag morgen at nødetatene rykket ut etter meldinger om en møteulykke på riksvei 111 i Borge. En personbil og et vogntog kolliderte like før avkjøringen til Vesten. Da politiet kom frem til ulykkesstedet, satt sjåføren i et av kjøretøyene fastklemt.

Personbilen kom fra Fredrikstad, og har altså trolig kommet over i motsatt kjørefelt og truffet vogntoget. Deretter har bilen blitt slengt tilbake og ut i grøfta.

Kort tid etter ulykken bekreftet operasjonssentralen at føreren av personbilen, en 30 år gammel mann bosatt i Fredrikstad, hadde omkommet i ulykken.

Ulykkesgruppa fra Statens vegvesen og politiet gikk gjennom ulykkesstedet etter ulykken, noe som førte til at veien var stengt i flere timer.