Dro til Svinesund for å kjøpe sigaretter – endte med litt for mye

HADDE HANDLET PÅ SVINESUND: Mannen som ble tatt med disse sigarettene, forklarte at han hadde kjøpt dem på Svinesund handelsområde. Ifølge forklaringen hadde han fått dem overlevert av en polsk person.

HADDE HANDLET PÅ SVINESUND: Mannen som ble tatt med disse sigarettene, forklarte at han hadde kjøpt dem på Svinesund handelsområde. Ifølge forklaringen hadde han fått dem overlevert av en polsk person. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

En mann bosatt i Oslo ble mandag stanset i tollen med hele 8.000 sigaretter i bilen etter å ha vært på Svinesund.

DEL

– Han forklarte at han hadde vært på markedsområdet på Svinesund, sier kontorsjef Wenche Fredriksen ved tollstedet på Svinesund.

Det var ikke i én av de mange forretningene på handelsområdet som selger sigaretter mannen hadde vært i. Han forklarte at han hadde fått dem overlevert av en polsk mann.

Det var mandag at mannen i den svenskregistrerte bilen ble stanset etter å ha kommet over grensen via den gamle svinesundsbrua.

Sigarettene hadde han pakket ned i en bag – de ble konfiskert av tollerne.

Tollerne stanset også en rutebuss som kom fra Göteborg på mandag. Her markerte narkotikahunden på én av personene på bussen. Det viste seg at vedkommende hadde et brilleetui i ryggsekken – og 2,4 gram hasj inni etuiet.

Artikkeltags