(Halden Arbeiderblad)

– Det var helt uvirkelig. Du tror liksom ikke at det skal skje, og så er du plutselig midt oppi det. Vi trodde først det var fyrverkeri, men skjønte kjapt at det var alvor, sier Bjørn Christian Nørbech.

Den 41 år gamle haldenseren snakker med HA mens han og kona befinner seg på et tilfluktshotell med dørene lukket og gardinene trukket ned. Fransk politi sier det dreier seg om en mulig terrorhandling. I følge Reuters er en politimann drept og to andre skadet.

– Vi bor på et annet hotell like ved Champs Elysees, men folk ble plassert inn her ganske raskt. Vi vet ikke så mye akkurat nå, men håper situasjonen løser seg og at vi kan reise hjemover mot Norge i morgen, sier han.

Parets fem år gamle datter er med besteforeldre i familiens feriedestinasjon i Spania, mens Bjørn Christian og Oddbjørg besøker Paris på vei hjem til Norge.

– Det er ikke noe gøy å oppleve dette, men jeg er glad for at datteren vår ikke er her akkurat nå.

– Vi tok bilder ved Triumfbuen et par minutter før det smalt. Det oppstod kjapt panikk og folk skrek. Det var akkurat slik du ser på TV fra andre åsteder, sier Bjørn Christian Nørbech.

Han forteller at masse ambulanser og politihelikoptre befinner seg i området rundt Champs Elysees, paradegaten i den franske hovedstaden.