Holden om den nye kommunikasjonen: – Uten mulighet for å svare

BISTANDSADVOKAT: Svein Holden under mandagens pressekonferanse.

BISTANDSADVOKAT: Svein Holden under mandagens pressekonferanse. Foto:

Familien Hagens bistandsadvokat Svein Holden kommenterer opplysningene om at det har vært ny kontakt mellom partene i forsvinningssaken.

DEL

[Romerikes Blad] – Familien synes det er bra at de som hevder å ha Anne-Elisabeth har kontaktet oss på en annen og bedre måte. Det negative er at det er snakk om en-veis kommunikasjon. Uten mulighet for familien å svare direkte tilbake, sier Holden mandag kveld.

Svein Holden er opprinnelig fra Fredrikstad, og ble landskjent da han som statsadvokat var en del av aktoratet i saken mot Anders Behring Breivik.

Ny kontakt

Uttalelsen fra familien Hagen gjennom bistandsadvokaten mandag kveld, kommer som følge av at politiet tidligere mandag ettermiddag bekreftet at det har vært ny kontakt med de antatte gjerningspersonene som holder Anne-Elisabeth Hagen.

Bistandsadvokaten forteller at det har gått lang tid – og at familien fortsatt ikke har mottatt noe bevis på at den forsvunnede 68-åringen fortsatt er i live.

– Politiet har gitt familien en klar anbefaling om å ikke gå i forhandlinger med de som hevder å ha Anne-Elisabeth før i vet at hun lever og har mottatt et livsbevis. Dette rådet kommer familien til å følge.

Se video fra mandagens politiets pressekonferanse om forsvinningssaken på Lørenskog:

    Magne Storedal etter politiets pressekonferanse i Hagen-saken.

    Etterlyser livsbevis

    – Dersom vi mottar et slikt livsbevis, som motparten har skissert i sin nylige henvendelse til oss. Så vil familien arbeide for å få Anne-Elisabeth trygt og raskt hjem. Det er familiens eneste fokus, sier Holden før han fortsetter:

    – Jeg tar høyde for at de som har Anne-Elisabeth i dag ikke snakker norsk, derfor gjentar jeg mitt budskap på engelsk.

    Artikkeltags