Gå til sidens hovedinnhold

Kan trolig snart servere mer enn pizza

Artikkelen er over 4 år gammel

I slutten av juli åpnet OMG Gamlebyen pizzarestaurant i Voldportgaten. Etter formannskapets møte neste torsdag, kan de trolig skjenke, også.

Iallfall er ordførers innstilling at OMG Norway bør få bevilling for alkoholgruppene 1–3 ved den nye pizzarestauranten, som har overtatt kjellerlokalene tvers overfor Majoren i Voldportgaten.  

Åpnet i juli

Det var i slutten av juli at OMG Norway åpnet filialen i Gamlebyen, i tillegg til stedet selskapet driver ved bryggepromenaden.

Les også

Daglig leder Hege Molin og kollegene uttalte da at restauranten i Gamlebyen viderefører konseptet fra sentrum med de samme oppskriftene som brukes der. Inne i kjellerlokalene er det plass til 30 gjester. I tillegg har spisestedet 10 sitteplasser på fortauet og 80 i bakgården.

En drøy måned etter åpningen, er trolig skjenkebevillingen i boks neste uke.

Bevilling til 2020

Ordfører anbefaler at spisestedet får alminnelig skjenkebevilling, altså en bevilling som gjelder frem til høsten 2020. Dette i motsetning til anbefalingen ordfører gir når det gjelder klagen til OMG ved Bryggepromenaden i sentrum, som skal behandles i samme møte. OMG har klaget på at formannskapet bare gir spisestedet i sentrum bevilling for ett år av gangen. Her er begrunnelsen fra kommunens side skifte av styrere og stedfortredere uten å melde fra om det samt økonomiske forhold.

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 08:00.