Gå til sidens hovedinnhold

Dette er Petters nye dansepartner

Artikkelen er over 4 år gammel

Petter «Katastrofe» har klart seg gjennom seks runder av Skal vi danse. Denne uken skal han danse med Mai Bentzoni.

Til vanlig svinger han seg på parketten sammen med dansepartneren Marianne Sandaker. Men denne uken er det en ny tvist i den populære danseserien. Alle skal bytte dansepartner for én uke.

Det har vært opp til publikum å stemme på hvem de synes burde danse sammen. Petter «Katastrofe» Bjørklund Kristiansen endte opp med Mai Bentzoni (24).

– Mai er suveren og veldig flink. Det er litt tidlig å si hvordan det fungerer enda, fordi søndagene er litt sånn at man sjekker koreografien og prøver seg litt. Så er det pizza i pauserommet, sier Petter til FB.

Ikke kleint

Flere av de andre deltakerne har snakket om at det blir en merkelig følelse å slippe en ny dansepartner så tett innpå seg, både fysisk og psykisk. Det kjenner ikke Petter på.

– Nei, jeg synes ikke det er kleint. Vi er på jobb og skal danse sammen. Det er jo heller kleint om vi ikke står tett sammen. Hun er jo proff og skal lære meg å danse. Å stå tett på en frøken plager meg ikke, sier han og ler.

Han karakteriserer sin "vanlige" dansepartner som snill, men streng når det trengs.

– Det er klart at når hun har sagt hundre ganger at jeg må sette brystkassa frem og går til høyre, og jeg krummer ryggen og går til venstre - da er hun i sin fulle rett til å bli streng!

Skal valse

Bentzoni har denne sesongen danset med Idol-programleder Markus Bailey. Marianne Sandaker skal derimot danse med tidligere Farmen-vinner Eilev Bjerkerud, som vanligvis danser med proffdanser Nadia Khamitskaya.

Petter og Mai skal danse en vals til musikk av Frank Sinatra.

– Jeg tror jeg kan trives med vals. Det har vært så mange raske danser nå, med utrolig mange trinn. Det føles bra å få en litt roligere, mer svevende dans. Men det er selvfølgelig mye å lære her også, sier Petter.

Ingen ryker ut

Forrige episode danset Petter og Marianne en paso double, og fikk 24 poeng fra lunkne dommere. Dommer Trine Dehli Kleve så seg nødt til å komme frem og gi ham en leksjon i riktig holdning og å «danse ut hver bevegelse».

Med dommerpoengene havnet han på en bunnplassering, og det ble igjen seerstemmene som reddet Onsøy-gutten fra danseduell.

– Jeg er så sinnsykt takknemlig for at så mange stemmer på meg! Jeg hadde aldri trodd at jeg skulle komme så langt, sa han til FB etter sendingen på lørdag.

Ingen ryker ut av lørdagens sending, og neste uke er de tilbake til sine vanlige partnere. Poengene de får vil bli videreført til neste episode.

Dette er alle de nye danseparene:

  • Stine Brun Kjeldaas og Alexander Svanberg
  • Jenny Jenssen og Benjamin Jayakoddy
  • Raylee og Glenn Jørgen Sandaker
  • Markus Bailey og Alexandra Kakurina
  • Eilev Bjerkerud og Marianne Sandaker
  • Petter «Katastrofe» og Mai Bentzoni
  • Alex Rosén og Nadya Khamitskaya

Kommentarer til denne saken