Tidligere denne uken skrev FB at Restaurant Slippen var nominert til to priser («Årets beste restaurant i Norge» og «Beste fiske- og skalldyrrestaurant i Norge») på Bookatables prisdryss til restaurantbransjen. Søndag kveld var Ingeborg Nygaard sammen med fem av de ansatte på restauranten i Oslo for å overvære prisutdelingen, og den gikk over all forventning.

Beste fiske- og skalldyrrestaurant

– Vi er superstolte over å være nominerte, og enda stoltere over å vinne kategorien beste fisk og skalldyr i Norge, skriver hun på en melding til FB søndag kveld.

Dermed banket fredrikstadrestauranten ut de to andre nominerte: Emmas Drømmekjøkken og Fiskekompaniet – begge Nygaards gamle arbeidsplasser.

– Vi ønsker å takke vårt fantastiske Team Slippen, verdens beste gjester, våre leverandører og våre samarbeidspartnere, legger Nygaard til.

I kategorien «Årets beste restaurant i Norge» var det Brasserie France i Oslo som stakk av med prisen.

Basert på antall bookinger

Resultatet av kåringen er basert på det høyeste gjennomsnittet av antall reservasjoner og tilbakemeldinger på Bookatable.com. Bookatable er bookingsystemet Slippen og de fleste andre restauranter i Norge bruker når gjestene reserverer bord. Det er Europas største side for bordreservasjoner, og omfatter mer enn 15.000 restauranter. I 2015 reserverte 35 millioner personer sine måltider gjennom nettsiden, og selskapet ble kjøpt opp av Michelin i 2016.

Det ble delt ut 11 priser på kveldens utdeling. 10 av prisene gikk til Oslo-restauranter, mens én gikk til Fredrikstad. Hos Horecanytt, bransjemagasinet for landets hoteller, restauranter og cateringselskaper, kan du se listen over alle vinnerne.

Dette er Slippen

Vil du bli bedre kjent med Slippen og Ingeborg Nygaard kan du se denne filmen som er laget av Visit Oslo Region i samarbeid med Visit Fredrikstad & Hvaler. Den er en del av en serie med ni filmer fra hele regionen, og du møter flere kjente Fredrikstad- og Østfoldfjes i filmen om du følger nøye med!