Superinnbytter Brenne avgjorde for Råde

Simen Brenne var benket, men kom inn og avgjorde ti minutter før full tid.

Simen Brenne var benket, men kom inn og avgjorde ti minutter før full tid.

Artikkelen er over 2 år gammel

Råde valgte å starte med Simen Brenne på benken. Midtveis i annen omgang kom han inn – og det tok ikke lang tid før midtbanespilleren markerte seg med avgjørende scoring. Lørdag er det toppkamp mot Selbak.

DEL

4. div.: Kråkerøy 2 – Råde: 0-1: Brenne kom inn for Råde midtveis i annen omgang, og ti minutter før slutt avgjorde den rutinerte midtbanespilleren kampen til rødtrøyenes fordel. Dermed er Råde kun fem poeng bak topplaget Selbak – og til helgen møtes de to lagene i Idrettsparken. Med tap i tirsdagens kamp hadde Selbak hatt et solid grep om opprykksplassen, men nå blir isteden helgens kamp akkurat så spennende som alle breddefotballentusiaster ønsker.

– Det er viktig å holde nivået oppe nå, for vi vil være med helt ut. Vi skal bite oss fast og ikke bli hektet av nå, fortalte Råde-trener Jon-André Fredriksen til Moss Avis etter kampen.

Sjekk tabellen i 4. divisjon her!

Stygt for Lervik mot Torp

5. div.: Lervik-Torp: 1-6: Spillende trener John Armstrong fikk rødt kort og Lervik gikk på en skikkelig skrell hjemme mot Torp tirsdag kveld. Lagene sto med lik poengsum før tirsdagens kamp, men seieren gjør at Torp nå får en liten luke til bunnstriden. Torp står med 15 poeng på en 9. plass, mens Lervik blir stående med tolv poeng på en nest siste plass.

Sjekk tabellen her!

Lekestue for Hvaler

7. div.: Idd 2-Hvaler: 0-11: Idd 2 stilte en tynn tropp og hadde rett og slett ikke noe å bidra med mot Hvaler tirsdag kveld. 5-0-ledelsen til pause ble til 11–0 ved full tid. Hvaler leder nå 7. divisjon tre poeng foran Skogstrand, men gultrøyene står med to kamper mindre spilt. Seieren sørget imidlertid for at drømmen om opprykk fortsatt lever for Hvaler IL.

Sjekk tabellen her!

Artikkeltags