Politiet mistenker at mannen som ble slått ned har fått hjernerystelse etter episoden.

Det var klokken 02.37 natt til søndag at politiet la ut meldingen om voldsepisoden. Politiet ble tilkalt til et utested i Fredrikstad med melding om at en mann hadde blitt slått ned Episoden skjedde utendørs.

Mannen ble kjørt til sykehuset på Kalnes, mens mannen i 50-årene – som er mistenkt for hendelsen – ble pågrepet og kjørt i arrest.

Ville ikke dra hjem

Det var ikke den eneste hendelsen politiet måtte rydde opp i natt til søndag.

Klokken 01.08 kom meldingen om to menn som lagde bråk i Storgata. En 22-åring og en 23-åring var blant annet i tumulter med ordensvaktene på et av byens utesteder. Det endte med at de to ble kjørt i arresten. Begge kommer til å bli anmeldt for forholdet, opplyser politiet.

Klokken 02.07 kom meldingen om at politiet hadde bortvist en mann i 40-årene. Mannen var beruset og oppførte seg kranglete, og fikk forbud mot å oppholde seg i sentrum for resten av natten.

Tre minutter senere kom politiet med en ny melding: Mannen nektet å etterkomme bortvisningspålegget. Dermed endte byturen i arresten isteden.

Slo til dørvakt

Også i Sarpsborg måtte politiet gripe inn etter ordensforstyrrelser. En dørvakt i nabobyen opplevde å bli slått til av en beruset mann. Mannen i 50-årene ble kjørt til arresten og vil bli anmeldt for ordensforstyrrelse, heter det i en melding lagt ut klokken 02.58.

Klokken 04.33 på morgenen grep politiet inn overfor en mann i 40-årene. Han banket og slo på en bil utenfor BilXtra på Alvim, og vil bli anmeldt for skadeverk på bilen.

I Halden er en ung mann anmeldt for vold mot en gutt etter at han tok halsgrep på gutten og dro ham ned i bakken. Ifølge politiet skjedde deler av hendelsen rett foran øynene på politiet. Mannen ble pågrepet og kjørt til arresten, mens politiet har vært i kontakt med foreldrene til gutten som ble tatt halsgrep på, fremgår det av en melding lagt ut klokken 02.00 natt til søndag.