Dette skjedde i Østfold i natt

Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

Politiets operasjonssentral rapporterer om følgende hendelser til Fredriksstad Blad natt til lørdag:

Fredrikstad (Glemmengata) klokken 00.17: Mann i slutten av 20-årene ble funnet med narkotika og en kniv. Vedkommende ble tatt med til arresten, og er anmeldt for forholdene.

Sarpsborg (Dickens) 00.33: Beruset mann på Dickens i Sarpsborg ble bortvist fra utestedet av politiet fordi han skapte trøbbel på utestedet. Mannen er i 40-årene.

Fredrikstad 02.59: Tilfeldig forbipasserende person i beruset tilstand satt seg på en parkert motorsykkel, som vedkommende ikke var eier av. Motorsykkelen veltet over en bil som var parkert ved siden av. Politiet har vært i kontakt med både bileieren og den tilfeldige forbipasserende personen, og Politiets operasjonssentral sier at vedkommende nok må gjøre opp for seg i ettertid til bileieren, men at det ikke har skjedd noe utover det.

Halden: Det skal ha vært noen klager på høy musikk på forskjellige nachspiel uten at politiet har funnet grunn til å dra ut til stedet.

Denne Østfold-hendelsen twitret Politiet i Øst om natt til lørdag:

Fredrikstad rundt klokken 02.00: Trøblete gjest på et utested. Satte seg opp mot politiet da de ankom. Mannen, som er i 30 årene, ble kjørt til arresten og anmeldes for ordensforstyrrelse, samt forulemping av politiet.

Artikkeltags