Mann funnet liggende i gågata

Flere personer er innbragt til arresten i løpet av natten – flere fordi de ikke har vært i stand til å ta vare på seg selv.

DEL

Politiet melder på Twitter at de har bortvist og innbrakt flere personer i løpet av natten.

Oppdragene for politiet i Fredrikstad sentrum startet like etter midnatt da to rusede og aggressive menn barket sammen ved et utested i byen. Den ene, en 20-åring, ble innbrakt og anmeldt for ordensforstyrrelse.

– Den andre, en 21-åring, ble bortvist fra byen frem til klokken 08.00, skriver politiets operasjonsleder.

Drøye to timer senere, klokken 02.15 ble en overstadig beruset mann i 40-årene innbrakt til arresten. Han skal ifølge politiet ha blitt funnet liggende i gågata, og var kranglete med patruljen da de tok kontakt med ham.

Like før klokken 03.00 tok politiet med seg en overstadig beruset mann i 20-årene, og plasserte han i arresten. Årsaken var at mannen ikke var i stand til å ta vare på seg selv.

Utover over dette har ikke politiet meldt om flere hendelser i Fredrikstad i løpet av natten. Det er heller ikke meldt om noen hendelser i Sarpsborg.

I Halden ble en mann i 00.30-tiden hentet av politiet og tatt med til arresten etter at han skal ha forsøkt å snike seg inn på et utested, for så å slå og bite vaktene på stedet da de ville ta kontroll på ham.

Artikkeltags