Det har vært mye folk på byen i løpet av natten, og på Twitter melder politiet i Øst om flere hendelser i Fredrikstad.

Køring i påvirket tilstand

Like etter klokken 02.00 ble en kvinne tatt for å røke hasj i forbindelse med bilkjøring. Hun fikk førerkortet beslaglagt etter at hun ble stanset av politiet, og blir anmeldt for kjøring i påvirket tilstand.

Få minutter senere ble en person tatt for drikking på offentlig sted i Fredrikstad. Personen som ble tatt fikk beskjed om å helle ut drikken, men valgte i stedet for å drikke innholdet rett foran politibetjentene. For dette blir personen anmeldt.

– Var i tillegg godt beruset og kranglete, og ble derfor bortvist fra sentrum til klokken 08.00, skriver politiet på Twitter.

Kranglete festgjengene

Like etter klokken 20.30 skal fire personer ha vært innblandet i det politiet omtaler som «bråk» på Twitter. Det skal ha blitt utdelt slag, men det skal ikke ha vært noen personskader. Ingen av partene ønsket å anmelde forholdet, og alle fire ble bortvist fra sentrum av politiet.

Etter stengetid, like etter klokken 03.00, ble en godt beruset mann bortvist fra sentrum av politiet i Fredrikstad. Mannen vil ikke høre på dette, og ble da kjørt til arresten. han ble anmeldt for ikke å ha etterkommet pålegget fra politiet.

Urinering

I Sarpsborg ble en mann like etter klokken 02.30 anmeldt for å ha urinert på offentlig sted i sentrum. Få minutter senere ble en kvinne bortvist fra sentrum etter å ha vært kranglende og utagerende.

En drøy time senere ble en mann anmeldt for urinering på offentlig sted etter at en politipatrulje kom over ham mens han sto og urinerte ved taxikøen.

Etterkommer ikke pålegg

Også i Halden har det vært hendelser politiet har sett seg nødt til å ta tak i.

I løpet av natten ble en kvinne bortvist fra Halden sentrum etter å ha vært høylytt og utagerende ved Thon Hotel. Politiet melder like før klokken 02.30 at hun ble påtruffet i sentrum etter å ha blitt bortvist. Kvinnen blir anmeldt for ikke å ha fulgt pålegget.

Bortvist

Også i Moss har politiet måtte trå til i natt. Der ble etter midnatt en mann i 20-årene innbrakt til arresten etter å ha lagd bråk på et utested og satt seg opp mot politiet da de ankom.

Litt senere ble to personer som var vanskelige og kranglete på et utested bortvist fra Moss sentrum frem til klokken 08.00.