Fyllekjøring med både bil og scooter, nedkjørte skilt, slagsmål og kasting av plastbøtter

Artikkelen er over 3 år gammel

Politiet hadde mer enn nok å gjøre i Fredrikstad-distriktet natt til lørdag.

DEL

Sommernatt, Månefestival og ferietid betyr høysesong for lovens håndhevere, som hadde hendene fulle natt til lørdag. Politiets operasjonssentral i Østfold har meldt følgende hendelser i går kveld og i natt:

Klokken 20:00 i Fredrikstad: Overstadig beruset mann innbrakt fra Månefestivalen i Gamlebyen. Mannen var ikke i stand til å ta vare på seg selv.

Klokken 20:00 på Hvaler: Politiet har gjennomført trafikkontroll på riksvei 108 ved Dypedalsåsen. Flere biler kontrollert, men ingen overtredelser.

Klokken 21:30 på Manstad i Onsøy: Mann i 30-årene anmeldt for å ha kjørt bil uten gyldig førerkort.

Klokken 22:25 på Østsiden i Fredrikstad: Mann i 20-årene bortvist fra en privatadresse. Uønsket på stedet på grunn av aggressiv atferd.

Klokken 22:31 på Kråkerøy: Mann i 30-årene mistenkt for å ha kjørt scooter påvirket av alkohol. Funn av mindre mengder narkotika.

Klokken 23:10 på Manstad i Onsøy: Mann i 30-årene pågrepet etter å ha oppført seg truende på en adresse, og nektet å etterkomme politiets pålegg.

Klokken 00:17 på Isebakke i Halden: Ungdomsfest utartet. Flere involvert i slåssing. Flere ungdommer blandet seg inn i politiets arbeid. To personer i slutten av tenårene innbrakt og anmeldt for ikke å etterkomme politiets pålegg. En person i slutten av tenårene ble satt i fyllearresten.

Klokken 00:40 i Gamlebyen i Fredrikstad: Mann i 50-årene bortvist da han oppførte seg kranglete overfor vakter og gjester.

Klokken 01:00 i Fredrikstad: Beruset mann i 20-årene bortvist fra sentrum etter kranglete og utagerende oppførsel. Mannen blir også anmeldt for forulemping av politiet.

Klokken 01:00 i Fredrikstad: Beruset mann i 30-årene bortvist fra sentrum etter å ha kastet en plastbøtte rundt seg og utvist generell dårlig oppførsel.

Klokken 02:00 i Fredrikstad: Beruset mann i 30-årene bortvist fra sentrum på grunn av utagerende og dårlig oppførsel.

Klokken 02:10 i Fredrikstad: Beruset mann i 30-årene bortvist fra sentrum på grunn av dårlig oppførsel. Mannen ønsket ikke dette og ble belønnet med en tur i arresten. Vedkommende blir anmeldt for ikke å etterkomme politiets pålegg, og det ble også funnet en mindre mengde narkotika på vedkommende.

Klokken 03:02 i Halden: En mannlig beruset bilfører i 20-årene ble stanset i sentrum etter å ha kjørt ned et skilt ved Porsnes. Førerkort beslaglagt og prøver tatt.

Klokken 04:00: Politiet melder om at de har mottatt en rekke klager om høy musikk over hele distriktet, men at de ikke har hatt kapasitet til å påtale alle klagene.

Klokken 06:00 i Fredrikstad: En tilhenger er stjålet fra Opalveien i natt. Hengeren er av typen Tredal med lokk, og har registreringsnummer PZ9852.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 06:15.